2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین میخوام زیارت عاشورا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله همگی حاجت روا بشید عزیزای دلم 😭😔🤲

انشالله  حاجت روا شی اسی جون

تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن 

الان دو بار ازدواجم به هم میخوره با دو نفر تا پای عقد میریم کلا همه چی خراب میشه

مهر این خواستگار اخریم به دلم هست و ایشون هم همینجور

تو رو خدا تو رو قران خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا همین عید فطر ۱۴۰۱ عقد کنیم منو عشقم با هم ، تو رو خدا دعا کن و خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بده انشالله روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیچ وقت بهم خیانت نکنه و به غیر من هیشکیو نخواد و هیشکی به چشمش نیاد و همیشه عاشقم و وفادار بهم باشه عشقم و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و عشقم فقط همسر من و قسمت من و بعد ازخدا از همه ی دنیا بیشتر عاشقم باشه و همه جوره بخوادتم به حق محمد و آل محمد 😭 و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه 😭😭😭😭😭و تو رو خدا خیلی دعام کنید من روز به روز بیشتر خوشگل و و جذاب و قشنگتر بشم 😭😔🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله تا سنم بالاتر این نرفته انشالله امسال تا عید فطر ، یه شوهر خیلی پولدار(خونه و ماشین و کار عالی) و خوش اخلاق و خانواده دار سالم و عاشقم باشه و همه جوره بخوادتم نصیبم شه و برم خونه ی بخت و خوشبخت شمممم خیلی 😭😔🙏

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله تا سنم بالاتر این نرفته انشالله امسال تا عید فطر ، یه شوهر خیلی پول ...

اگ بابات خيلي پولدار باشه بايد توقع شوهر پولدار داشته باشي وگرنه محاله اگرم بشه همش طعنه و سركوفت عزيزم بگو انشاالله يه ادم با اخلاق وعاشق با وضع متوسط بياد 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
شما اسمت "اعظم" هست؟ برا ازدواجت نگران بودی

عزبزم اون دوستت ک گفتی چله گرفته بود به عشقش رسید ازدواج کرد چند بار چله گرفته بود؟ خیلی مراقبه کرده بود؟ خودتم حاجت همینه؟

عزبزم اون دوستت ک گفتی چله گرفته بود به عشقش رسید ازدواج کرد چند بار چله گرفته بود؟ خیلی مراقبه کرده ...

آره... اون چله نگرفت همیشه یخوند الانم میگه میخونم

اگه زیارت عاشورا رو درک کنی هیچوقت ترکش نمیکنی

بله ب عشقشم رسید الان خیلی خوشبخته

دختر خوبیه خوش قلبه نماز میخونه زیاد محجبه نیس اگه موش بیرون بیاد براش مهم نیس دختر راحتیه 

خودشم میگه سعی میکنم آدم خوبی باشم