2777
2789

الان ۱۸رپز از موعدم گذشته و فقط درد و تیر کشیدن زیر دلم و واژنم دارم و بی بی زدم صبح همون لحظه به یه دقیقه نکشید و هاله انداخت اینم عکسش میفرستم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مثبته مبارکه مامان😍

واقعا بزارید عکس ببینید ببینید شما هم مثل من اون هاله رو می‌بینید یا نه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
اره دیدم هاله داره

واقعا دیدید؟اینجا کیفیت عکس رو پایین میاره دقیق معلوم نیست ولی به چشمم قشنگ معلومه

اره وقتی زوم میکنم دیده میشه دو روز دیگه دوبارهصبح ناشتا بزن

باشه فقط نرم بنظرت ازمایش؟۱۸ روزه از موعدم گذشته البته بگم که من عادت ماهیانه ام نامرتبه

باشه فقط نرم بنظرت ازمایش؟۱۸ روزه از موعدم گذشته البته بگم که من عادت ماهیانه ام نامرتبه

اگه نا مرتبه پس تخمک گزاری دقیق مشخص نیس .یه بی بی دیگه بزن اول بعدش برو آزمایش 

قند روزای تلخ منی دخترم

اگه نا مرتبه پس تخمک گزاری دقیق مشخص نیس .یه بی بی دیگه بزن اول بعدش برو آزمایش

باشه پس ممنونم ازت