2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰ درصد نی نی سایتا حسودن یکی پولدار بهش توهین میکنن یکی غذا خوب میخوده بهش توهین میکنن بکی طلا میخره بهش توهین میکنن خب یا بگید میخواید با برید حمالی شمام پول دربیارید چرا حسادت میکنید توهین میکنید پاچه میگیرید 

اینجوری پولدار میشید؟

برا خودمم پیش اومده عزیزم من تازه سر اینکه چند ماه پیش گفتم پولداریم وضعمون خوبه قصد پز دادن هم نداشت حرف زدم یه حرومزاده بی صاحابی هرچی لایق خودشو خانواده بدبخت حمالش که قربانی و برده عالم و ادم هستن و به من داد منم سکوت کردم هیچی نگفتم خیلی فحشای رکیک داد اعصابمم خورده که چرا جوابشو ندادم ولی میبینم وضع زندگیش انقدر داغون که دلم میسوزه براش 

ممنون از پاسخگوییتون 🌹🙏🏻

خواهش عزیزم  فکر می کنم چون ما خوزستانیا هوامون گرمه تابستون در کنار غذاهامون دوست داریم میوه باشه مثلا پسرم هر وقت خورشت بامیه درست می کنم دوست داره هندونه هم باشه

الهی دورت بگردم خوبی ازخودته که منو خوب میبینی عزیزدلمی خواهرخوبمیبله یه جورایی بله این غذارو باردوم ...

😍😍❤️❤️ سلامت باشین خواهر پرمهر و محبت و گلم 

😃 فدای سرتون اشکال نداره

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خواهش عزیزم فکر می کنم چون ما خوزستانیا هوامون گرمه تابستون در کنار غذاهامون دوست داریم میوه باشه م ...

تا حالا همچین چیزی رو نشنیده بودم جالب بود برام 🥰👌

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

نوش جان مادر زن جانیکم دور و بر خورشت خوری رو تمیز میکردی

ممن اهل ریاوپز نیستم همون طوری که هستو گذاشتم دیگه 😅

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

اینم لیست دوستام که دوستشودارم البته بیشترن چندتا برگه هستنا اسم توهم جزعشونه که هروقت خاستم راحت ...

ممنون عزیزم....خیلی لطف داری🌹

امیدوارم دوستای خوبی باشیم برای هم...واز تجربیات هم بهره مند بشیم💖