2777
2789

چرا اقای تجربه گر نگفت تو صورت امام حسین چی دید ؟ چراااا اخه....خیلی دوس داشتم بدونم

هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌

شايد قابل بيان نبود اما من ارتباط نگرفتم 🙁

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من نصفه دیدم

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شايد قابل بيان نبود اما من ارتباط نگرفتم 🙁

وای وای بخدا باهاش گریع کردم خوشا ب سعادتش امام رضا رو دیده امام حسینو دیده امام زمانو دیده خدایااااا خوش بحالش چقد قشنگ بود این قسمت چقدرررر حالم خوب شد چقدر زیبا بود خدایاااا

گفت مجری اخرش سر نداشته

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
وای وای بخدا باهاش گریع کردم خوشا ب سعادتش امام رضا رو دیده امام حسینو دیده امام زمانو دیده خدایاااا ...

واقعا خوشا بحالش كاش حالش خريدني بود😢

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
واقعا خوشا بحالش كاش حالش خريدني بود😢

هعیییی یعنی میشه ماهم امامارو ببینیم یعنی میش کمکمون کنن خدایااا یعنی ماهم اونقد خوب هستیم ک شفاعتمون کنن 

گفت مجری اخرش سر نداشته

🥺😭

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒