2777
2789

شک داره دیوونم میکنه

همش توهم خیانت دارم

حس میکنم داره بهم خیانت میکنه

رابطه جنسی مون خ کم شده ده۱۲ روز یکبار 

خیلی کم خونه س

میگم رابطه مون کم شده 

میگ هنور تن و بدنم میلرزه ازون باری که  اوایل بارداریت بعد نزدیکی لک دیدی 

خودمو نمیلخشیدم اگ بخاطر شهوت من اتفاقی برا تو و بچه میوفتاد 

میگم کم  هستی خونه میگ زندگی خرج داره صب تا شب سگ دو میزنم برا شما یه ماه دیگ این بچه میاد با هزار اتفاق غیرقابل پیش بینی 

ولی من حس خوبی ندارم

همش اشکام میره

خ محبت میکنه به منو بچه

خ ابراز شرمتدگی میکنه از نبودنش میگ جبران میکنم

نزدیکی مونم میگ بجه دنیا بیاد ب روال سابق برمیگرده میگ حتی دکتر میرم مشکل زود انزالیم حل شه انقد تو اذیت نشی ولی من همش دلم‌ میلرزه

فک میکنم داره خیانت میکنه

کیا شبیه من بودن تو بارداری بعد فهمیدن فوران هورمونا بوده و اشتباه میکردن یا نه فهمیدین حس تون درست بوده؟؟؟؟؟

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

فک نمیکنم کاری بکنه :)

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از بس تو سایت گشتم توهم داره میگیرتم ولی رابطمون خوبه مثل قبل 

اینا همه عوارض تاپیک های سایته

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

عزیزم این حساسیت به خاطر بارداری هست 

خیلی از آقایون با درک هستن وبا خاطر اینکه اذیت نشی تو بارداری زیاد رابطه نمیگیرن 

من مطمئنم این فقط یه حس بده که اومده سراغت صلوات بفرست وشیطون رو لعنت کن 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
اگه سابقه خیانت نداشته شکت بیجاست.منم باردارم و شوهرم میگه از رابطه داشتنمون میترسم ماهم رابطمون خیل ...

فقط یبار عقد ک بودیم فهمیدم به یه خانوم پیام‌میده .همین.

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
حالا اگه خیانت هم نمیکنه تو انقد بهش گیر بده که خیانت کنه

از همین میترسم

خیلی خانواده دوسته

جون شه و بچه هامون

ولی شهوت ک این‌چیرا سرش نمیشه شاید با وجود عشق عجیبرغریبش ب بچه ها خیانتم میکنه

در چه حد بود پیامشون

درین حد ک گفته بود کلافه شدم بس میریم ازار برا خرید جهزیه .خسته شدم الکی هر جی میپسنده میگم قشنکه ک زود بخره برگردیم خونه.اون خانومم گفته بود وظیفه شما نیس ک برا خرید جهزیه ش باهلش برین وططیفه خواهر و مادرشه.اینم گفته بود اره من خوصلم نمیکشه برا این کارا و اینا

بابا زیاد به این سایت توجه نکنید 

اینجوری ها هم نیست که کل مرد ها خیانت کنن 

خب این داستان از ابتدای خلقت بوده و هست و خواهد بود الان که مجازی شده بیشتر در موردش صحبت میشه 

بلاخره مردها هم انسان هستن کسی که قراره پدر بشه خوب خودش هم شعور داره که همانطور که همسرش درد رنج و تحمل می‌کنه اینم یکم خودشو مدیریت کنه 

در ضمن اینقدر مشکلات اقتصادی و ترس از آینده و استرس برای مردها زیاد شده که توی روابط مشروع خودشون هم کم میارن چه برسه به روابط خارج از خانواده 

امیدتون به خدا باشه و فقط تمرکزتون روی سلامتی جسمی و روانی اون هدیه الهی باشه