2777
2789

و هرچند وقت به شوخی بگه فلانی رو ببین قلیون میکشه یاد بگیر

یه قلیون بخریم بکشیم

بریم قلیون بزنیم؟

جای من باشین قلیون میکشین یا نه؟

من تا حالا اصلا قلیون نکشیدم دلم میخواد همینطوری بمونم. و خب ممکنه اگه بکشم همسرم با خودش بگه حتما به خاطر باباش قلیون نمیکشید اب ندیده شناگر ماهریه

ولی خب حس میکنم باهاش قلیون بکشم ممکنه صمیمی تر شیم باهم

نظرتون چیه؟ حس میکنم اگه قلیون بکشم با خودش بگه این دختر خط قرمز نداره و زود در برابر خواسته هام تسلیم میشه (سه ماهه عقدیم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گهگدااااااااااری پایه اش باش

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

بگه بپر تو چاه بازم برای صمیمیت میپری توی جاه؟

اگه اره پس قبیونم بکش

صمیمیت با قلیون نمیاد

متاسفانه یا افکار اقاتون خیلی بده یا شما برداشت اشتباه داشتید

بهرحال نکنید این کارو

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

اصلا از خط قرمزات کوتاه نیا.بذار خودش و بقیه بفهمن واسه خودت ارزش قائلی

جای اینکه وسوسه شی بکشی،اونو ترک بده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اوووووووووو خیلییییییی بزرگش کردی

خط قرمز چی!!!

تریاک نمیخوای بکشی که😂😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️

اگر دوست نداری واقعا خودت

راحتتتت

بگو حقیقتش خوشم نمیاد

چون تاحالا نکشیدم نمیخوام بکشم

شاید اگر بکشم عادت کنم دیگ ماهی یه بار نباشه

هی هوس کنم بکشم

دوست ندارم

یه بار اینطوبی بگو

دیگ تکرار نکنه

خودش تنها بکشه

خوشت نمیاد دیگ زور نی!

شاید فک کرده خجالت میکشی هی اینطوری میگه

یه بار جدی بگی دوست نداری

خودت نمیخوای

ول میکنه

🔴 البته کار ایشون اشتباهه ک اصرار کرده

تو در برابر بدنت مسئول هستی کاری که برای بدنت ضرر داره رو انجام نده هر کی هرچی می خواد بگه برات مهم نباشه عزیزم❤️

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚