2777
2789
عنوان

🔴 خیلی مراقب بچه هاتون باشید 🔴

1775 بازدید | 68 پست

بچه ها من پسر خیلی دیدم تو سن  ۱۵  ۱۶ سالگی مخصوصا ،خیلی هاشون سیگار میکشن ع ر ق میخورن و...  لطفا مراقبشون باشید  گناه دارن از این سن بخوان .. . من خودم دیدم حتی باهاشون صحبت هم کردم بدون اطلاع خانواده میکشن با دوستاشون تو پارک و‌.. خیلی مراقب بچه هاتون باشید مخصوصا پسر ها 

دیدم واقعا که میگم پسر اصلا درس خون آروم  سیگار می‌کشید  باهاش صحبت کردم همش به خاطر رفیق بازی و بخواد بگه پایه هستم واسه همه چی و...    

فقط پسرا نه دخترا هم همینطور    وقتی میبینم تا این حد داره پیش میره که یه بچه  ۱۴ ۱۵ ساله سیگار میگیره دستش واقعا ناراحت میشم خواهش میکنم مراقبشون باشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی بار رفتیم بازار رفتیم تو کوچه ماشینو پارک کنیم دوتا پسر تو کوچه داشتن پیک میزدن 😐😐😐

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

چند سال پیش که مدرسه میرفتم قایمکی میاوردن. واقعا خوب دل و جرئت داشتند. اگر هم که میخواستیم بریم اردو که حسابی خوش خوشانشون بود. هعی😑حتی خارج هم تا ۱۸ سالگی اجازه چنین کثافت کاریایی نمیدن بعد جوونای ما😔

منم وقتى مى بينم ناراحت ميشم و ضمن اينكه پسرمو تحت كنترل نامحسوس دارم

دعام هميشه اينه كه خدا خودش از شر شيطان و دوست ناباب و همنشين بد و وسوسه هاى اخرالزمان جميع بنده هاشو حفظ كنه همچنان بچه هاى منو

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
ی بار رفتیم بازار رفتیم تو کوچه ماشینو پارک کنیم دوتا پسر تو کوچه داشتن پیک میزدن 😐😐😐

آره اصلا من خودمم خیلی دیدم مخصوصا پسر ها چون  بیشتر خب از دخترا هم میرن بیرون و رفیق باز و... خیلی بد شده