2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 203 پست
جوری که این سوالو پرسید مشخص بود تا ته برگ تست هم میره  کاملا امروزی به نظر میومدن ولی اینجور ...

یک پزشک سنتی ۵۴ ساله از کشور ویتنام که «وام تی هونگ» نام دارد، طی اظهاراتی ادعا کرد که پس از حدود ده سال تحقیقات به این نتیجه رسیده که پسرها اگر قبل از ازدواج رابطه جنسی داشته باشند، می توان به آن پی برد.

این پزشک سنتی در ادامه افزود: در سال دو هزار میلادی خانمی در منطقه ما مورد تجاوز سه فرد ناشناس قرار گرفت. پلیس پس از انجام تحقیقات، سه جوان را بازداشت کردند اما این سه جوان ادعا کردند که بی گناه هستند و تاکنون هیچ رابطه جنسی برقرار نکرده اند.

وام تی هونگ گفت: پس از شنیدن ادعای این سه جوان که به نظر بی گناه می آمدند، تحقیقاتم را آغاز کردم و پس از چند سال متوجه شدم که به محض برقراری اولین رابطه جنسی توسط پسران، لایه ای از روی اندام جنسی آنها از بین می رود.

این پزشک سنتی همچنین افزود: پس از کشف این مسأله و رساندن خبر آن به وکلای این سه جوان بی گناه، آن وکلا توانستند به دادگاه ثابت کنند که این سه جوان تاکنون هیچ رابطه جنسی با کسی برقرار نکرده از همین رو آنان از اعدام نجات یافتند .

منابع خبری از کشور ویتنام اعلام کردند: پس از مطرح شدن ادعای این پزشک سنتی، گمانه زنی ها در مورد درستی یا نادرستی آن آغاز شد و تحقیقات و بررسی ها توسط پزشکان غیرسنتی آغاز شد و در نهایت به صحت ادعای وام تی هونگ پی بردند. همین امر در نجات یافتن آن سه جوان نیز تأثیرگذار بود....(اگه گفت باید بری دکتر توهم ببرش)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال اگه ینفر مثلا بهش تجاوز شده باشه ولی مثلا نتونسته باشه ب کسی یا خانوادش بگه

یا اینکه بعضیا هستن حین ورزش یا ناخواسته بکارتشون از دست میدن

اونوقت اینا چجوری باید ثابت کنن بیگناهیشونو

چرا واسه پسرا این کارو انجام نمیدن فقط واسه دخترا اینجور فشار وارد میکنن؟؟؟

خدایا هوامو داشته باش
منم خیلی وقتا حس میکنم بعضی خانمای اینجا مازوخیسم دارن ولی چیزی نمیتونم بگم  

دلیل داره گل

اغلب عادات ما تا قبل از ۵ سالگی شکل میگیره

در جامعه ما بچه تا قبل از ۵ سالگی چی داره میبینه؟فحش خورن مادر و کتک خوردن و بی احترامی بهش توسط کسی که دوستش داره؟ ادم حساب نشدن مادر توسط پدر؟ مادری که همیشه چشم بگوی پدره حتی اگر با حق با خودش باشه ؟

خب معنی عشق همین میشه توذهنش دیگه ... نتیجش میشه این که منی که ادم اجتماعی ایم و با صدها ادم در ارتباطم تو مجازی و ازادانه تبادل نظر میکنیم تو محیط های خارج از اینجا میدونیم اغلب زن های ما که در خانواده های این شکلی بزرگ میشن مازوخیست و مردانمون سادیستن

باکرگی چگونه از بین رفته وقتی اذواج نکرده؟ رابطه نامشروع داشتهه  خب این چیزه مهمههه  مخ ...

آیه الله گلپایگانی در جواب یه خانمی گفتند تو حق داری همه چیز درباره گذشته ات رو به همسرت نگی. فقط چون مسلمونی رو گفتید جواب دادم.

خیلی از این حرف‌ها از مسلمونی ما نیست از فرهنگ بسته و مرد سالار ماست.

عزیز هیچ ادمی درباره گذشتش راست نمیگه تو ازدواج سنتی دو تا ادم کاملا غریبه نشستن جلو هم ۶ ماه بعدم ...

غیرت اگه وجود نداشت براش لغت نمیساختن

تعصبم اگه وجود نداشت بجاش میگفتن غیرت این از علم زبان شناسی

ضمنا کی گفته راست نمیگن؟  پس جلسات مشاوره قبل ازدواج شش ماه یکسال آشنایی زیر نظر خانواده برای چیه؟ کار سختی نیست ادم بفهمه طرفش هرز پرید یا نه چرا انقد سختش میکنی مگه قراره دو جلسه ای عقد کنن اخه

شما چطور تو چند جلسه انتظار داری بفهمی طرفت راست میگه یا دروغ

🥴

مگه پسرا ندارن ؟؟ 

به نظرت همه دارن؟

خیلی ها هم ندارن  

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

ببین اون آقا حق داره بدونه شما تو گذشته رابطه داشتید یا نه

همونطور که شما متقابلا حق دارید اینو بدونید 

ولی کسی که جلسه اول اینو میپرسه قطعا انسان باهوش و دانایی نیست و نشون میده حتی نمیدونه داشتن رابطه ربطی به داشتن بکارت نداره 

کسی که جلسه اول اینو میپرسه یعنی اولویت و ملاک زندگیش اینجوریه

واسش چیزای دیگه درجه اهمیتشون پایینتره 

تو ببین با همچین آدمی سنخیت داری و میتونی زندگیت رو باهاش شریک بشی یا نه

ممکنه یه زن یا دختر حتی کیف هم بکنه از این سوال و اینا رو به اشتباه به حساب غیرت مرد بذاره که خب اون مسیله اش جداست شاید شخصیت اون زن یا دختری که از این سوال تو جلسه اول ذوق کنه خیلی هم با اون آقا تناسب داشته باشه

باکرگی چگونه از بین رفته وقتی اذواج نکرده؟ رابطه نامشروع داشتهه  خب این چیزه مهمههه  مخ ...

حالا فعلا شالت و سرت کن خانومم تا بعد 🤣

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
جوری که این سوالو پرسید مشخص بود تا ته برگ تست هم میره  کاملا امروزی به نظر میومدن ولی اینجور ...

ببین دختر من راجب تاپیکت توی نظر های قبلی گفتم برو بخون 

ولی کلا این خانواده عجیب نیاز به شناخت دارن زیر وروشونو در بیار بعد جواب بده زود بله نگی باشه ؟ درسته همه چیش اوکیه اما اینجور افکار و عقاید ریشه توی خیلی چیزا داره حتمااا بررسی کن با یه مشاور خوب هم صحبت کنید موفق باشی 🌻

اسی تو چی جواب دادی؟ توام میپرسیدی که رابطه ی قبل از ازدواج داشتین؟

والا من یه لحظه از سوالش جا خوردم

خودمو برای خواستگاری پرسیدن و جواب هر سوالی آماده کرده بودم الا این!

فقط گفتم برای جلسه ی اول تا همین جا کافیه بقیه صحبت ها اگه خیری بود انشالله برای بعد بمونه تا یکم بیشتر فکر کنم

عزیز من دانشجوی پزشکیم  دارم درسشو میخونم چرا حرف غیر علمی میزنید؟

عزیزم ازرسایت کپی کردم..شرمنده❤❤

ولی اینو مطمینم که مشاوره قبل ازدواج با حرف و صحبت از زیر زبون هر دو جنس میکشه بیرون ک رابطه داشتند یا نه