2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فتخ واسه دختر نشنیدم 😨😓
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔 ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢
خواهر زاده منم اینجور بود بردن بیمارستان لاله یه دکتر فوق تخصص بود عمل کرد وقتی دو ماهش بود یه روز بیشتر عم بستری نشد کل عملش هم نیم ساعت شد عمل سبکیه فقط سعی کن زیاد گریه تکنه بهش فشار میاد دکتر گفت بین دخترایی که وزنشون کمه موقع دنیا اومدن شایعه
خدایا شکررررت
پسر من یکسالگی فهمیدیم.یک شب بیمارستان خوابید.عملشم بیست دقیقه بود..جوش نزن...من قبلش انقدر گریه کردم رفتم بیمارستان دیدم بقبه برای چی اومدن خداروشکر هم میکردم...بچه دو ماه عمل قلب داشت
خدایا مراقبمون باش...جز تو کسی رو نداریم 
هزینش دو سال پیش دو و خورده ای بود ولی بیمه تکمیلی داشتن ۵۰۰ بیشتر ندادن اما دکترش یادمه از روستی بیمارستان بود و فوق تخصص شبا نیست ولی اورژانس هست نمی دونم عجله لازمه یا نه چون بچه خواهرم زیر سه کیلو بود ده روز با همدن حالت بود گفتن دوز دارو بیهوشی باید بالای سه کیلو باشه فقط باید مواظب بود فشار نیاد یه پرده زیر شکم هست که روده رو نگه داشته برای بعضی بچه ها این یکم باز شده یه قسمت روده میاد پایین باد می کنه با گریه و سرفه ... بدتر می شه
خدایا شکررررت