2777
2789

تا یکسال البته من برقشو همون اول ترکوندم سوخت

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باحالن منکه نخریدم برا بچم ولی اگه داشت تا الانم توش میخوابید😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من انقدرررر پشیمونم نخریدم 

گهواره میلاد خریدیم ساده 

یعنی یا ساعت باید بشینم کنارش بخوابه 

برقی بود میرفتم به کارام میرسیدم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من انقدرررر پشیمونم نخریدم  گهواره میلاد خریدیم ساده  یعنی یا ساعت باید بشینم کنارش بخوا ...

پشیمون نباش عشقم ، بچه ها خیلی توش راحت نیستن ، 

من خریدم اگر دختر اولم بود شاید توش می خوابید اونم میگم شاید چون امتحان نکردم ، ولی دومی تو گهواره ساده میگفت من و تکون بدید بخوابم تو اون اصلا راحت نبود ،تازه مال من مارک جویی بود و پر قدرت بود کلا ۸ ماه بکار اومد، 

البته بازن خیلی کمکم کردا ،اونم فقط چون بچه شیر به شیر داشتم ،تایمی که دختر اولم دستشویی یا کاری داشت میزاشتم می رفتم خیالم راحت بود،ولی بعد ده دقیقه جیغ و داد که بیام پایین ، از ۸ ماه به بعد بچه سنگین میشه گهواره پدرش در میاد ،فکر کن ۱۰ تا ۱۲ میلیون هزینه کنی واسه ۸ ماه اونم ده تا ۱۵ دقیقه ، چینی ها که دوزار نمی ارزه سریع می سوزه،البته این تجربه من بود شاید بعضی از بچه ها توش بخوابن، ولی دختر خاله ام ،و نوه عمه ام هم تو گهواره برقی نخوابیدن 

پشیمون نباش عشقم ، بچه ها خیلی توش راحت نیستن ،  من خریدم اگر دختر اولم بود شاید توش می خوابید ...

الهی خدا حفظشون کنه 

چه بدونم همش میگم کاش برقی بود راحتتر بودم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الهی خدا حفظشون کنه  چه بدونم همش میگم کاش برقی بود راحتتر بودم

فدات شم، حالا که گذشته به کاراتم نرسیدی دیگه غصه نخور، این خصلت ما مامان های ایرانی عاشق غصه خوردن ایم 😊😊😊 ولی بعید میدونم راحت‌تر می شدی ، تازه یه غصه الان داشتی کلی هزینه کردم هیچ 

فدات شم، حالا که گذشته به کاراتم نرسیدی دیگه غصه نخور، این خصلت ما مامان های ایرانی عاشق غصه خوردن ا ...

قربونت عزیز 😅

اره احتمالا بعدش باز حرص میخوردم