2777
2789
عنوان

نامزدی

545 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من مدنیه نامزدی کردیم اما نامزدم ب دلم نمیشنه قیافش خوب نبود واصلا قابل تغییر هم نبود خانواده اوایل بهم اصرار کردن که موقعیت طرف خوبه رد نکن من خودم دو دل بودم اما در طول مدت هرچی تلاش کردم نتونستم حتی دوسش داشته باشم یکی دوبار که باهم رابطه داشتیم اصلا حسی بهش نداشتم دوس داشتم بمیرم اما بهم دست نزنه حالا که جدا شدیم گف هیچوقت حلالت نمیکنم منم خیلی عذاب وجدان دارم آیا صحیحه به خاطر حس ترحم بهش برگردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چون هم خودتو فرسوده میکنی هم اون بنده خدا رو

عه شماام سه قلو داری. منم دارم ۸ ماهشونه

اسم پیشنهادی دختر میخاستی من دخترام اسماشون نیهان و دِلآن هست پسرم نیکان . انشااله قدمشون مر خیر باشه براتون

خیر پرسیدن داشت آیا؟؟میتونی یه عمر با حس ترحم زندگی کنی؟بچه بدنیا بیاری؟ 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

عه شماام سه قلو داری. منم دارم ۸ ماهشونه اسم پیشنهادی دختر میخاستی من دخترام اسماشون نیهان و دِلآن ...

عزیزم خدا براتون حفظشون کنه 🌹 من هرسه دخترن میخوام نازلی و نفس و نبات بزارم 

نیهان هم جزو گزینه ها بود اما گفتن اسم پسره 

مامان سه قلوهام💕😍(کاربر جدید نیستم)
خیر پرسیدن داشت آیا؟؟میتونی یه عمر با حس ترحم زندگی کنی؟بچه بدنیا بیاری؟ 

نه رو همه ی اینا فکر کردم اما اومدم اینجا شاید با صحبت های شما آروم بگیرم خیلی دارم متلک از خانواده میشنوم