2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 40 پست
خانوادم دیگه حق ازدواج بهم نمیدن

اینا همش حرفه عزیزم 

مشکل ما دخترا اینه ترسو بار میایم و طبیعی ترین حقمونم میدیم به اطرافیان 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ابن زمینه تنها کسی که مهمه خودتی اصلا و ابدا حرف هیچکس برات مهم نباشه زندگی  همینجوریشم سخته چه برسه طرفت رو دوست نداشته باشی بهترین کار رو کردی ایندتم بسپار بخدا و دیگه بهش فکر نکن یه مدت هم خودتو سرگرم کنه زیاد جلو چشم نباش  تا ابا از اسیاب بيفته 

در ابن زمینه تنها کسی که مهمه خودتی اصلا و ابدا حرف هیچکس برات مهم نباشه زندگی  همینجوریشم سخته ...

بخدا هر لحظه آرزوی مرگ میکنم آخه مگه خودم دوست داشتم تو 26سالگی درست زمانی که خیلی از همسنای من یکی دو بچه دارن این بلا سرم بیاد؟

اره دقیقا همینطوره‌ همه اینا هم ب جو خانواده ربطداره

تو یک نفر تغییر کن فردا پسفردا با یه بچه بخوای طلاق بگیری همین خانواده هر چقدرم حامی باشن باز نمیتونی باهاشون بسازی 

اصلا اشتباه نکن اصلا

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

تو یک نفر تغییر کن فردا پسفردا با یه بچه بخوای طلاق بگیری همین خانواده هر چقدرم حامی باشن باز نمیتون ...

اره عزیزدلم درست میگی با اینکه قراره از خانواده وفامیل خیلی حرف بشنوم اما باید تحمل کتم

اره عزیزدلم درست میگی با اینکه قراره از خانواده وفامیل خیلی حرف بشنوم اما باید تحمل کتم

انشاالله صبر و تحملت زیاد میشه 

و خوشبختی در انتظارته