2777
2789
عنوان

به رضایت ای خدا راضیم اما ای کاش؛

610 بازدید | 87 پست

آخر قصه ی ما بهم رسیدن باشد...

+بیاین برای همدیگه آغوش‌یار# آرزو کنیم❣️💚

برام بگید قصه ی عاشقیتون الان به کجاش رسیده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی باش ب راضی خداا شاید چیزی هس برای تو مضرره ولییییی تو نمیدونی ولی اصرا داری براش

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
راضی باش ب راضی خداا شاید چیزی هس برای تو مضرره ولییییی تو نمیدونی ولی اصرا داری براش

نه نه؛

من در همه حال راضیم به رضایت خدا و قصه ی شیرینمونو سپردم به خودش...

عادت ندارم از خدا گله کنم،

آرزو میکنم اما اصرار نه

نه نه؛ من در همه حال راضیم به رضایت خدا و قصه ی شیرینمونو سپردم به خودش... عادت ندارم از خدا گله ک ...

👌عالی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
یه وقتایی اینقدر درگیر بچه مونیم که یادمون میره خودمون رو عزیزم 

هیچوقت خودتونو فدای بچه نکنید؛

بچه عزیزه اما همیشه یه وقت هم خالی کنید برای خودتون دوتا...

چون این شما دوتایید که برای هم میمونید،بچه هم درنهایت میره سراغ زندگی و همسر خودش