2777
2789
عنوان

تغییر کن در ۴۰ روز 🦋🐚

861 بازدید | 16 پست

اگه دنبال تغییر هستی ، بدون که اول باید از خودت شروع کنی ! 

اگر این چند تا کار رو تا ۴۰ روز انجام بدی میتونی زندگیت رو عوض کنی 🌿

۱. هر روز صبح قبل از ساعت ۸ صبح بیدار شو 🌸

۲ . هر روز نیم ساعت تا یک ساعت ورزش کن یا برو پیاده روی 🏵

۳ . خودت رو به خدا نزدیک کن با این کار آرامش میگیری 🌸

۴ . قبل از ۱۲ شب بخواب 🏵

۵ . صبور تر شو و در زمان عصبانیت سکوت کن 🌸

۶ . قبل از هر کاری خوب فکر کن 💮

۷ . هر روز ۱۰ دقیقه مطالعه کن 🏵

۸. هر روز ۱۰ دقیقه برای خودت وقت بذار و کاری که دوست داری انجام بده 🌸

۹ . سعی کن در زمان حال زندگی کنی و هر روز یک دقیقه به صداهای اطرافت گوش کن 🏵

۱۰ . به خودت احترام بذار ( مهربون باش )  و هیچ وقت از خودت جایی بد نگو حتی به شوخی 🌷

این ۱۰ تا کار خیلی میتونه کمکتون کنه اگر دوست دارید برنامه ریزی کنید و گزارش کارهاتون رو تو یک دفتر برای خودتون بنویسید و اگر نتونستید انجام بدید نا امید نشید چون این همون درس اول زندگی هست یعنی صبر 🌺

این نوشته رو برای خودم هم نوشتم تا یادم بمونه همیشه 🎊

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
ممنون

🌷

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من شدیدا احساس میکنم باید تغییرکنم تاپیکتون رویه نشونه مثبت میبینم برای خودم چون اصلا نمیدونم بایداز کجا شروع کنم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
من چجوری کم کنم الان ک به وزن هدفم نزدیک شدم کمک میخام ۵۸ برسمممم

قشنگ یه دفتر بردار یا تو یک برگه هر شب قبل از خواب غذا هایی رو که قراره بخوری یا کار هایی که قرار هست بکنی برای فردا رو بنویس و بذار جلوی چشمت و به خودت صبح روز بعد قول بده که به اون کاغذ عمل کنی انشاالله موفق باشی 🌹

من شدیدا احساس میکنم باید تغییرکنم تاپیکتون رویه نشونه مثبت میبینم برای خودم چون اصلا نمیدونم بایداز ...

منم مثل شما اما این تاپیک رو زدم تا شروع کنم 

هیچ چیز اتفاقی نیست و شاید هم این تاپیک یک نشونه برای شما باشه ⚘

قشنگ یه دفتر بردار یا تو یک برگه هر شب قبل از خواب غذا هایی رو که قراره بخوری یا کار هایی که قرار هس ...

مرسی قشنگم امروز تصمیم گرفتم بگیرم ولی رفتیم بیرون بادوستامون گفتم ضدحال نباشم

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
مرسی قشنگم امروز تصمیم گرفتم بگیرم ولی رفتیم بیرون بادوستامون گفتم ضدحال نباشم

خواهش میکنم ⚘

چه اشکالی داره یک روز استراحت هم خوبه اما از فردا شروع کنید 🌺

قربونت برم 

خدا نکنه 

منم مثل شما اما این تاپیک رو زدم تا شروع کنم  هیچ چیز اتفاقی نیست و شاید هم این تاپیک یک نشونه ...

آره قطعا همینطوره ممنونم ازشما

شما تغییروازکجا شروع میکنید؟

من احساس میکنم نیاز به یه برنامه خوب و اراده قوی دارم

راستش خیلی دیرمیخوابم و دیربیدارمیشم همین باعث میشه به هیچ کاری نرسم 

خیلی دلم میخواد ازلحاظ رفتاری روی خودم کارکنم اما انگار اراده ندارم شروع کنم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید