2777
2789

او همیشه در نی نی سایت می‌چرخید و اینگونه بود که به درس هایش نمی‌رسید 😐💔 

کاربری دست سه نفره پس نخواین مچ بگیرید😐

به او بگو به فکردرسهایت باش بچ جان

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شت کاکا فقط دوروزه عضو شدی که 😑

الان نی نی یار و تگ میکنم تا بترکی 😬😂

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بزارید من بگم یه دختر همسایه داشتیم به خدا اشواریاچشم ابی قدبلند پوست سفید صورت ماه مزه های بلنددقبقا اشواریا 

هرکی میدید زبونش باز میموندسوم راهنمایی بود به یه پسر کشاورز دوست شد خانواده ی پسره فرهنگ صفرررررررررر.  یع روز به بهونه ی کلاس با پسره میره خونه شون پسره هم از لختش عکس میگیزه بعدا که همه فهمیدن کار به شکایت کشید عکس لخت دختره رو پخش کردن که بگن کلا هرزه بوده نگیرنش اخرش به دست قانون با همون پسر اردواج کرد اونم چه ازدواجی😞😞😞😞😞نمیگرفتن خودشم با اون قضایا فک کنید چه رفتاری باهاش داشتن.    پریروز دختره رو دیدم عین زنای پنجاه ساله س  درحالی که شیش سال از من کوچیکتره ۲۵ سالشه چاقو بیریخت ولی صورتش همونه 

وضع مالیشون صفررررررر سه تا بچه داره.    فک کنید منی که باقیافه ی معمولی درسمو خوندم بورسیه قبول شدم با کسی ازدواج کردم که میشه بگم میلیونره ا

و شکر خدا زندگی خوبی داریم.     ما همسایه بودیم اون اگه درسشو میخوند و جایگاه خوبی پیدا میکرد صددرصد خواستگارای دکتر مهندس داشت