2777
2789

با شوهرش قهر کرده، منو بلاک کرده، آنفالو کرده، از فالوراشم منو پاک کرده. تو دعواهاشونم چند سری سر ما دعوا کردن. به شوهرش میگفته از داداشت یاد بگیر ببین برای زنش چیکارا میکنه. یا با شوهرش دعوا میکرده که چرا مامانت ندا رو بیشتر دوست داره. چرا مامانت به ندا بیشتر احترام میزاره و... .

خدا به سر شاهده تا قبل از این، غیر از احترام چیزی بینمون نبود. بعد از اینکه قهر کرد برادرشوهرم اینارو لو داد. 

حالا اگه باهم آشتی کردن، من چه جوری باهاش رفتار کنم؟ دیگه ازش خوشم نمیاد به خاطر این کاراش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی باش 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

ولی این خودش جوکه ها

جااااریم با شوهرش قهر کردههه، بعد منو بلاک کرده!

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register

حسوده بشدت 

رابطتتو باهاش کم کن در حد ضرورت آشتی هم ک کردن

به وضوح نشون بده ک خوشت نمیاد ازش ولی بی احترامی نکن کاملا غریبانه و غیر صمیمی و پر احترام رفتار کن ک بفهمه خوشت نمیاد ازش

رابطه با آدم حسود چیزی جز ضرر نیست چشمشونم شوره چش خوشی بقیه رو ندارن ببینن حالت بده خوشحال میشن