2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم استفاده کردم قطعش کنی اثرش میره مگر اینکه خیلی مرتب بخوری 

دوهفته بخوری بعد دیگه نخوری تا دوماه، بعدش دوباره دوهفته بخوری

البته با شیره خرما قاطیش کنی هم طعمش بهتر میشه هم اثرش بیشتر میشه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

خب عزیزم اون مدت چقدر وزن اضافه کردید چجوری استفاده کردید 

من سه سال بود وزنم ثابت مونده بود

یک کیلو با دوهفته مصرف اضافه کردم ولی دیگ ادامه ندادمش

یک استکان نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی 

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

من سه سال بود وزنم ثابت مونده بود یک کیلو با دوهفته مصرف اضافه کردم ولی دیگ ادامه ندادمش یک استکان ...

من بچم پنج سالشه هر راهی که فکر کنید رفتم و فایده نداشت یک کیلو کمبود وزن داره خدا کنه تاثیر داشته باشه 

من بچم پنج سالشه هر راهی که فکر کنید رفتم و فایده نداشت یک کیلو کمبود وزن داره خدا کنه تاثیر داشته ب ...

خداحفظش کنه🥰امتحان کنین ایشالله که جواب میده فقط بیشتر از ۱۴ روز نشه چون مصرف زیادش باعث میشه ویتامین جذب بدن نشه

و اینکه چون بچتون کوچیکه دو بار تو روز بدین بخوره با شیره خرما هم قاطیش کنید

ممنونم عزیزم 

❤❤

من یه شربت برای پسرم گرفتم خیلی خوب بود اگه اسمش یادم اومدحتما بهتون میگم اونومیخورد خیلی وزنش خوب شده بود 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
من یه شربت برای پسرم گرفتم خیلی خوب بود اگه اسمش یادم اومدحتما بهتون میگم اونومیخورد خیلی وزنش خوب ش ...

سلام میشه اسم اون شربتو لطف کنی

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..