2821
2789

دوستان فقط یک بار اسمتون رو بنویسید میخونم

عزیزان برای هرکی بفرستم یک لایک روش میزنم به نیت حاجت روایی و گشایش مشکلش🙏

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من که اسمم واقعیه. زهرا
ولی به نیت ظهور و سلامتی امام زمان بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

عطیه💔😔

خوندم برات عزیز

ده تا صلوات هم به نیت امواتت فرستادم

انشاءالله که عاقبت بخیر باشی

شیدا

فرستادم برات عزیز

ده صلوات هم به نیت امواتتون

انشاءالله دعاهام در حقت رو خدا پذیرا باشه🙏❤

سلام من که اسمم واقعیه. زهرا ولی به نیت ظهور و سلامتی امام زمان بخونین.

از جانب شما فرستادم عزیز

ده تا صلوات هم هدیه سلامتی خودتون و اهل خانوادتون کردم

انشاءالله که همیشه سربلند و پیروز باشین

نسیم 

براتون فرستادم

۱۰ تا صلوات هم به نیت سلامتی خانوادتون هدیه حضرت زهرا کردم

انشاءالله قبول بشه نیتتون🙏❤

فاطمه به نیت سلامتی ام، ان شالله حاجت روا بشی

برات فرستادم عزیز

الهی هیچ وقت درد مریضی رو توی تنت احساس نکنی و همیشه با حال خوب بخندی و زندگی کنی🙏❤

2825
2823
2791
2779
2792