2777
2789
زدم ولی دوماهه پریود نمیشم حالمم امروز بد بود

جواب بی بی چک منفی بود یا مثبت؟

من فردا میخوام بی بی چک بزنم نمیدونم اگه مثبت شد برم آزمایش خون هم بدم یانه

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کدون قسمتش فهمیدید منفیه؟

اونجایی که پایین Result عدد نوشته 

عددش ۱.۶ بود

که سمت راستش نوشته اگر زیر ۵۰ باشه منفیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
Result رو میبینی؟عددی ک زیرش نوشته بیشتر از 50 باشه مثبته. کمتر از 50 منفی

مرسی گلم یادگرفتم😘

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
اونجایی که پایین Result عدد نوشته  عددش ۱.۶ بود که سمت راستش نوشته اگر زیر ۵۰ باشه منفیه

اون قسمت که بردرلاین زده میشه بگی یعنی چی ؟یعنی تکرار ازمایش؟

معنیشو میدونم ولی مفهومشو تو جواب آز نمیدونم!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
اون قسمت که بردرلاین زده میشه بگی یعنی چی ؟یعنی تکرار ازمایش؟ معنیشو میدونم ولی مفهومشو تو جواب آز ...

یعنی توی رنج ۵۰ تا ۱۰۰ مشکوکه

یعنی توی رنج ۵۰ تا ۱۰۰ مشکوکه

و اگر عددش بین ۵۰ تا ۱۰۰ باشه باید تکرار شه تا مطمین شه بارداره یا نه 

و اگر عددش بین ۵۰ تا ۱۰۰ باشه باید تکرار شه تا مطمین شه بارداره یا نه 

ممنون🥰

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه