2777
2789
عنوان

بیاینننن خواستگاریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 57 پست

مبارکه عزیزم ولی بنظرم اگه اهل حق  حقوقی بجای مهریه حق و حقوقت رو بگیر حق ضمن عقد 

مهریه چبزی نییت که خدانکرده اگه بعدا بخوای جدا بشی بتونی بگیری

دوستان من با کسی دعوا ندارم فقط ادم رکی هستم 
ما رسم داریم همه میان کل خاله هاتم فقط میگن حیف شد بچه دایی و عمو هاتم از بابات بدترن نمیزارن اصلا ب ...

ن اصلا درست نیس خواستگاری شلوغ باشه مخصوصا فامیلی ک فضولن ب چیزایی اصلا بهشون مربوط نیس دخالت میکنن

حتی من دیدم بعضیا داماد یا عروس خانواده تو خواستگاری حضور ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خانواده خودتون بود بهتر بود ما رسم داریم خواستگاری فقط خانواده ها دو طرف هستن سر مهریه هر کسی ...

اره اره عموهام هستن همه بابامم چون برا داداشاش احترام قاعله هر چی اونا بگن گوش میده 

بنظرتون خوب پیش می‌ره یا الکی استرس دارم 

دیدین ازین موقعیتا 

ن اصلا درست نیس خواستگاری شلوغ باشه مخصوصا فامیلی ک فضولن ب چیزایی اصلا بهشون مربوط نیس دخالت میکنن ...

اره ولی از دوست داشتن و نگرانیشان دست خودشون نیست و هیچی از خانواده مهم تر نیست   

😭😭😭😭فقط و فقط مهریه رو میترسم  شما آرین موقعیتا دیدین که بزرگترا پدر دختر و رام کنن

به نظرم نباید به اونها می گفتید و فقط برای مراسم نامزدی دعوت می کردید  حالا هر کس عقیده ای داره ولی به نظرم این موضوع فقط به پدر مادر و خودت ربط داره

ما رسم داریم همه میان کل خاله هاتم فقط میگن حیف شد بچه دایی و عمو هاتم از بابات بدترن نمیزارن اصلا ب ...

اتفاقااین بده که سلوغ باسه هر کی یه چیزی میشه خراب میشه 

دوستان من با کسی دعوا ندارم فقط ادم رکی هستم 
ن اصلا درست نیس خواستگاری شلوغ باشه مخصوصا فامیلی ک فضولن ب چیزایی اصلا بهشون مربوط نیس دخالت میکنن ...

خب ما پدر بزرگ و مادر بزرگ نداریم آخه فوت شدن هر دو طرف فقط عموهام بزرگن که خب باید باشن دیگه 

برا همون استرس دارم 😭

آه بنظرم برو الان با بابات حرف بزن خودت از قبل بگی خیلی بهتره

اوفففف 😐😐😐😐میگه این بین خانواده هاس شما دخالت نکنین خودمون به نتیجه میرسیم 

دارم دل پاره میکنم فقط 

پیپیج فااال هستش خواهر کلاه بردارن واریز میکنی بلاکت میکنن خواهشا گزارش بزنید ک اینستاگرام پاکش کنخ

بجای اینکارا عزیزم اگه میتونی هرچی زودتر به فتا گزارش بده و اگرنه ممکنه حسابان رراحت خالی کنن