2777
2789
عنوان

بعد بیست سال میخوام دوباره درس بخونم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 38 پست
چجوری میخونی منم میخوام از۹ ام بخونم

رفتم پرونده مو ازمدرسه قبلیم گرفتم بردم بزرگسالان بیشتر مجازیه فقط برا امتحاناتش حضوری میرم هزینه هاشون فقط زیاد میشه من حساب کردم برا همین دوسال باید دوسه ملیون بدم 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤
اره داره تحقیق کردم فقط امتحاناتش حضوریه

پیام و نور و علمی کاربردی هزینش کمتر از ازاده

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه میری توحال وهوای خاطرات مدرسه ات تمرکزت میره رو درسات  دیگه وقت نمیکنی الکی براخودت ف ...

اره والا تا کی الکی تو گروه های واتساپ و پیج های الکی عمرمون رو دود کنیم

همه اونایی که دوباره تصمیم گرفتین درس بخونین ،دمتون گرم ، من بهتون افتخار میکنم که با وجود موانع و مشکلات میخوایین دنبال علاقتون برین و مفید تر باشین از گذشته

یکی یه دونه
پیام و نور و علمی کاربردی هزینش کمتر از ازاده

اره ولی پیام نور کلاس مجازی نداره خودت باید بخونی بری امتحان بدی من هیچی بلد نیستم میخوام کلاس داشته باشه خیلی هزینه اش برام سخت نیست خدا رو شکر