2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 136 پست
فک کنم اسی با شوهرش رابطه داشته نمیتونه از حق حبس استفاده کنه

همینه که میگم شب نباید خونش بمونی. حالا که رابطه داشتی مهریت و باید کامل بهت بده. زنا که نکردی ازدواج کردی. هرچند کارت خییییلی اشتباه بوده. ولی میتونی بری همون دفتر خونه که ازدواج کردی مهریتو بذاری اجرا. ولی بگی طلاق نمیخام مهریم عندالمطالبس منم مهریمو میخام جدا هم نمیخام بشم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم فقط مهریمو میخام‌. منم مهریمو گرفتم ولی جدا هم نشدم دارم باهاش زندگی میکنم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5سال یا بیشتر؟ اینهمه مدت میخوای بلا تکلیف باشی عزیزم بشین خوب به زندگیت فکر کن ببین اگر شوهرت خوب ن ...

۸۰ درصد میگم طلاق.۲۰ درصد هم بگم طلاق حله.اخه حس میکنم بعد طلاق تنهام.کجا برم.پیش خانوادم خجالت زدم.دوس دارم پول داشته باشم حتی یه مقدار ک بتونم برم از اینجا

۸۰ درصد میگم طلاق.۲۰ درصد هم بگم طلاق حله.اخه حس میکنم بعد طلاق تنهام.کجا برم.پیش خانوادم خجالت زدم. ...

نه عزیزم اونا خانوادتن چرا خجالت زده،ادامه تحصیل میدی سرکار میر ی خدا بزرگه ب نظرت شوهرت با مشاوره درست نمیشه؟

ببین استارتر عزیز قصد من از این که میگم مهریتو بگیر این نیست که جدا بشی. اینه که اونو بترسونی و یکم هم سر جاش بنشونیش. که بفهمه ازدواج کردن یعنی چی. حق و حقوق یک زن چیه. و حدو حدودش و بفهمه. احتمالا چون میدونه دیگه باکره نیستی و دستت زیر سنگه بهت زور میگه. باید بفهمه که تو از قانون سر درمیاری و یاید مثل انسان باهات برخورد کنه  

ببین استارتر عزیز قصد من از این که میگم مهریتو بگیر این نیست که جدا بشی. اینه که اونو بترسونی و یکم ...

صد درصد.چون اینکارو نمیکنم فکرمیکنه حالیم نمیشه بهم زور میگن .فکرمیکنه کلفت گرفتن