2777
2789
عنوان

تولد شهید ابراهیم هادی

347 بازدید | 11 پست

یک اردیبهشت تولد شهید ابراهیم هادی

این شهید زتدگی منو تغیر داد

ازش نشونه دیدم

اولش این بود ک رفته بویدم راهیان نور اونروز رفتیم کانال کمیل بعدش  شب ک اومدیم خابگاه محل اسکان اینطور بود ک چن تا اتاق بود ک هر اتاق ب اسم ی شهیدی بود.تو دلم گفتم عی کاش ما بریم تو اتاق شهید هادی و دقیقا همین شد رفتیم تو اتاقی ک ب اسم ایشون بود

از راهیان نور برگشتم.ی روز پنجشنبه خونه بودیم حصلمون سر رفته بود گفتیم بریم بهشت زهرا سر قبر شهدا..همونجور داشتیم میرفتیم یهو رسدیم ب ی جایی دیدیم چقد شلوغه ب بنر نگا کردم دیدم ع زدا جشن تولد شهید هادی خود شهید هادی ناخواسته دعوتمون کرد

بار سوم رفته بودیم جایی قرعه کشی میکردن اسم هرکس برا ی شهیدی در میومد.. تو دلمفتم چی میشه اگ شهید هادی برا من در بیاد یهو دیدم اسم منو گف بعدس گف ک برا شما شهید ابراهیم هادی هسش😍😍😍

شما این شهید رو چقدر میشناسید

اگه از شهدا نشونه یا معجزه ای دیدید بگید😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز یک آیت الکرسی می‌خوندم براشون چله برداشته بودم روز چهلم دوم بود حاجت گرفتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹

خواهرزادم بیمار شدن نذر صلوات برا ایشون کردم فی الفور حالش خوب شد... معلومه تو اون کانال کمیل که محل شهادتشونه پل خوبی به خدا زدن😔

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰