2777
2789
عنوان

بیاید کمکم ابجیا

82 بازدید | 14 پست

بیاید کمکم ...من چیکار کنم الان؟؟

کار شوهر من یجوریه که در هفته یه روز تعطیله..و هر روز که تعطیل باشه روز بعدش ظهر میره سرکار

دیروز باید تعطیل میشد ولی گفت کارم شلوغه این هفته تعطیلی نداریم،ولی امروز ظهر رفت ...منم یکم شک کردم ولی چیزی نگفتم

قبل رفتن به سرکارش رفت حموم ولی سریع اومد بیرون گفتم چرا زود میای؟برو قشنگ دوش بگیرر

گفت باشه ولی توام جایی نرو بازم شک کردم

بعد دیدم گوشیش نیس هرجارو گشتم پیدا نکردم...

اومد بیرون گفتم گوشیت کحاست گفت نمیدونم ولی دیدم از زیر کوسن گوشیو برداشت گذاشت تو جیبش و رفت تو اتاق و درو بست

منم رفتم اتاق گفتم چیکار میکنی گف موهامو سشوار میکشم و..

من پرسیدم گوشیتو پیدا کردی؟

گفت نه

گفتم پس اون چیه تو جیبت یدفعه قیافش یجوری شد بعد گفت داشتم باهات شوخی میکردم....😭😭😭😭

مشکوکه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکوک

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من جای تو باشم میرم به خودش میگم ک یسری رفتارات حس خوبی ب من القا نمیکنه ، بهتره با خودش حرف بزنی چون شاید زیادی حساس شدی، حتی اگ حستم درست باشه وقتی داری به خودش میگی از احساست میفهمه ک ساده نیسی و دست از پا خطا کنه متوجه میشی، 

تو حق اینو داری ک احساساتتو بیان کنی خیلی واضح و شفاف

من جای تو باشم میرم به خودش میگم ک یسری رفتارات حس خوبی ب من القا نمیکنه ، بهتره با خودش حرف بزنی چو ...

گفتم بهش 

ولی میگف الکی حساس شدی

هرموقع شک کردی بگو از سرکار بهت زنگ بزنم یا تو واتساپ جی پی اس زنده بفرستم....

ولی همین حرفاش بازم منو ب شک انداخته

چون همچین ادمی نیس که اگه من مقصر باشم بازم اینقد نرم صحبت کنه.

گفتم بهش  ولی میگف الکی حساس شدی هرموقع شک کردی بگو از سرکار بهت زنگ بزنم یا تو واتساپ جی پی ...

ببین اگ در حال خیانت باشه نمیاد باهات نرم باشه اخه چ دلیلی داره 

شاید اصلا نزدیک ماهگردی سالگردی چیزیه میخاد سوپرایزت کنه گوشیشو قایم کرده نفهمی 

من طبق تجربم بهت بگم سعی کن تا با چشم ندیدی چیزیو ب حس زنونت اعتماد نکنی چون واقعا روح و روانت بهم میریزه