2777
2789
آره اونا تراکم بالا اندازه خابشون۶میل است ونازکن. ولی اندازه های که پرز داشته باشه ۱۱ یا۱۲ میل خوبه. ...

ایول چقدر اطلاعات داری از فرش  من همینجوری بدون اطلاع گرفتم ولی خداروشکر چیزای خوبی بودن 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج الکی پس نذار دستش توقع فرش گرون داری همونو یه چیز دیگه برای خودتون بخر ما که باهمون هفتصد شونه ش ...

ن خودش میگه ی جنس خوب بگیریم😂😂 ده بیس سال عمر کنه😂😂

مبارکت باشه عزیزم🤗 ولی خب بعضی از هفتصدا نخاشون در میاد

مرسی عزیزم.... ولی در کل میگن مال کاشان خوبه 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
شما از کجا خریدینالان میگن همه فرشا برا کاشانه

من استان لرستانم والا به یه آشنا گفتم از کاشان برام اورد 

دیگه سه بار فرش عوض کردم بخاطر نازک شدن دیگه اینبار بادقت بالا گرفتم وخداروشکر خوبه

عزیزم مبارکت باشه ب دلخوش 

مال مشهد مخصوصا نگین مشهد انگار بدلن

آره ....من داییمم برا خونشون رفتن کاشان گرفتن میگف ارزونترم هست خودت حضوری بری خود کاشان تا برات سفارش بدن 

منم لرستانم از فرش نیازی شصت متری گرفتم

منم از اونجا گرفتم خخخخخ نمیدونم عموش یا داییش همکار بابام بود دیگه اون بهش گفته بود برامون اورد..... راستی همه فرشا رو از کاشان میاره یا بعضیا که خودت بگی؟

آره ازکاشان میاره

پس فرشامون دوستن   

منم از اونجا گرفتم خخخخخ نمیدونم عموش یا داییش همکار بابام بود دیگه اون بهش گفته بود برامون اورد.... ...

خوشبحالتون 🥲 ما کرجیم راه دوره تا بریم از اونجا بخریم

آره😂

میگم حالا که خرم آباد هستی آتلیه خوب سراغ نداری برا عروسیم میخوام خخخخ اینا که کلیپ و ایناهم درست میکنن مث این اروپاییا   

ن خودش میگه ی جنس خوب بگیریم😂😂 ده بیس سال عمر کنه😂😂

ده بیس سال همون هفتصد شونه ام بخدا عمر میکنه بازم خودتون میدونین به نظر من اگه آینده براتون مهمه یه چیز ارزون و باکیفیت بخرین چیزای الکی نه پولاتونو بذارین روهم یه زمین بخرین خونه بسازین داخلش...بعد که خونه داشتین بهترین وسیله هارو میتونین بخرین وگرنه تا سالها باید پول اجاره و رهن بدین هرسالم بیشتر از سال پیش ما الان خونه داریم دیگه غصه نداریم یکی دوتومن باید بدیم به صاحب خونه کم کم زیادشم کردیم مستاجرم دادیم خیلی ام پیشرفت کردیم

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
بذار ازخواهر بپرسم اون اهل آتلیه آرایشگاه ومزون بهت میگم

آها مرسی عزیزم

منتظرتم خبرم کنیا