2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفتصدا هم الان نازک شدن نخاشونم در میاد

بستگی جنسش داره و اینکه از کجا بخری ما که هفتصد داریم راضی ایم دایی شوهرمم تازه گرفته خیلی خوبه فقط تیره گرفته خیلی روش پرز گرفته همسایمون سورمه ای داره خوبه... خرج اضافه به نظرم رو دست مامانت اینا نذار بعدم ببین رسم خونواده ی شوهرت چیه چندشونه میدن هردوتا باهم یه مدل بگیرین از ما مادرشوهرم چندسال زودتر واسه بچه اش گرفته بود بعد من پر گل برداشتم الان نمیشه تو خونه ی جدیدمون کنار هم گذاشته شون از من دوتاش پرگله از شوهرم گلاش کمه ولی رنگش تقریبا یکیه

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
بستگی جنسش داره و اینکه از کجا بخری ما که هفتصد داریم راضی ایم دایی شوهرمم تازه گرفته خیلی خوبه فقط ...

برا منو قراره شوهرم بخره 

بعدم چون مستاجریم میخاییم دو تا نه متری بخریم🥴

برا منو قراره شوهرم بخره  بعدم چون مستاجریم میخاییم دو تا نه متری بخریم🥴

نه متری خیلی کوچیکه که حداقل یه دونه دوازده بخرین بعد که داشتین یه دوازده دیگه

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

منم خونه رهن کردیم ۳۰ اردیبهشت عروسیمون ...۷۰۰ شونه گرفتم آشناهامونم گرفتن خیلی راضی هستن  

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

خرج الکی پس نذار دستش توقع فرش گرون داری همونو یه چیز دیگه برای خودتون بخر ما که باهمون هفتصد شونه شم داریم زندگی میکنیم خیلی ام خوبه ولی دیگه جنس فرشت مهمه 

۷۰۰شانه بگیر نخ باشه.به اندازه ی خاب فرش توجه کن.مال کاشان بهتره.۷۰۰ به بالا نازکتر میشن 

اره منم ۷۰۰ کاشان سفارش دادم 

یه نمونه هم داشتن نمیدونم چند شانه انگار موکت بودن نازک 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
اره منم ۷۰۰ کاشان سفارش دادم  یه نمونه هم داشتن نمیدونم چند شانه انگار موکت بودن نازک

آره اونا تراکم بالا اندازه خابشون۶میل است ونازکن. ولی اندازه های که پرز داشته باشه ۱۱ یا۱۲ میل خوبه.که مثل موکت نشن.جنس فرش پنبه یا کنف یا جود بهتره.هرچی پلی استر فرش کمتر فرش لطیفتره