2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اخه چیه ب هفته میگن همون ب ماه خیلی بهتره  ادم گیج نمیشه

خودت حساب کنی راحت تره 😄😄😄

بگیر بخواب اسی... تا اینا حساب بکنن صبح شده.😁😁😁

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
😂😂😂یه کم رحمم درد میکرد خوابم نمیبره

طبیعیه گلم بچت کم کم داره وزن میگیره .. رحم داره جا باز میکنه .. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
زایمان دوم راحت تر از اولیه یا نه؟ بچه هات چند سال فاصله دارن؟

بچه هام چهار سال فاصله دارن.. نه بابا دومیه سختر بود.. پدرم در اومد .. نی نی ۴ کیلو بود .. خیلی سخت به دنيا اومد ..

بچه هام چهار سال فاصله دارن.. نه بابا دومیه سختر بود.. پدرم در اومد .. نی نی ۴ کیلو بود .. خیلی سخت ...

مال منم ۴ سال فاصله دارن  خداحفظشون کنه برات  ب فکر سومی هستی ؟

استرس درد زایمان دارم فقط

استرس نگیر .. برات مضره

من سر  ومیه نمیخواستم دیگه طبیعی... ترسیده بودم از طبیعی..  ولی دکترم سز نکرد ..  دیابت بارداری داشتم .. فشار داشتم... گفت بهتره دوباره زایمانت طبیعی باشه.. ولی سونو بچمو ۳ کیلو و ۱۰۰ تخمین زده بود..به دنيا اومدنی ۴ بود..

بعدش دکتر دید چقد سخت زایمان کردم و گفت اگه میدونستم بچت درشته از اول سزت میکردم ☹☹☹

اخه میگن زایمان دوم راحت تر میشه

😄😄😄 استرس نگیر بابا واسه همه که یکی نیست.. 

سخت هم باشه یکی دو ساعت دیگه..  خب چرا سزارین نمیکنی..