2777
2789
عنوان

مامانای نی نی دار ی لحظه لطفا

217 بازدید | 27 پست

بچم ۲۵ روزشه

دو روز نخوابیده در حد یساعت فقط تو بغلم میخوابه شیر میخوره خوابش میبره میزارم زمین بیدار میشه

عاروق میزنه

سکسکه داره

پی پی هم میکنه 

اینا ینی شیرم سیرش میکنه یا ن؟

از کجا بفهمم سیر میشه یا ن؟

چرا نمیخوابه رو زمین؟

مگ نوزاد اکثر روز خواب نیس 

باد شکمم داره گاهی برا اون بیدار میشه

ولی ب خودش نمیپیچه 

ینی بیداریش اگ شیر بدم اذیتم نمیکنه

ولی نمیخوابه 

چرا اخه؟

دارم دیوونه میشم از بی خوابی

👪

اووووه اروم باش پوشکش پر میشه سنگینه یانه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر یه نفس بگیر

غذای نفاخ نخور

گرسنه باشه سرش میچرخونه دنبال شیر

قنداق کن راحت بخوابه

بغل دوست داره احساس ارامش میکنه

تا اینجاش تو ذهنم موند

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اووووه اروم باش پوشکش پر میشه سنگینه یانه

اره هر یساعت یا دوساعت پرررر پر میشه 

بخدا دیگ نمیدونم چ کنم ترس اینک میخوام برم خونه خودم چطور زندگی کنمو دارم الان ک کارام با مادرمه اینه اوضاعم

👪
اره هر یساعت یا دوساعت پرررر پر میشه  بخدا دیگ نمیدونم چ کنم ترس اینک میخوام برم خونه خودم چطو ...

عزیزم تاپیک زایمان دومم رو بخون تنها زایمان کردمو نگهش داشتم چرا نتونی استرس به خودت راه نده معده اونم خیلی کوچیکه فک نکن دنیایی شیر لازم داره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
ای خواهر یه نفس بگیر غذای نفاخ نخور گرسنه باشه سرش میچرخونه دنبال شیر قنداق کن راحت بخوابه بغل د ...

اصلا نفاخ نمیخورم اره تا میزارم زمین باز دنبال شیر میگرده

قنداق خودشو کبووود میکنه تا دستاش ازاد بشن دستاشم هی میزنه صورتش میپره از خواب

👪

رو زمین نزارش. باید یه سطح شیب دار باشه شاید رفلاکس داره. گهواره هم خوبه. خودت باید بفهمی شیرت چجوریه زیاده یا نه؟ شیرت میریزه؟؟ من تا حدود دو هفته اول هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک. چون درست نمیتونست مک بزنه بخوره شیرمو. از بعد اون فقط شیر خودمو خورد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم ببرش بیمارستانی ک زایمان کردی خودشون بهش شیر خشک میدن شمارو هم میزارن زیر شیردوش برقی ک ببین ...

دوس ندارم شیر خشکی بشه

اخه یروز میبینی کلشو خوابه یروزم اینطور 🙁

👪
رو زمین نزارش. باید یه سطح شیب دار باشه شاید رفلاکس داره. گهواره هم خوبه. خودت باید بفهمی شیرت چجوری ...

نمیریزه ولی فشار میدم شبر هست

براش سفارش دادم تشک رفلاکس تا برسه دستم.گهواره نگرفتم گفتن عادت میکنه دیگ هر جا بری بدون اون نمیخوابه چ میدونم

رو پامم تکون میدم خوشش نمیاد نمیمونه

👪