2777
2789
عنوان

مامانای نی نی دار ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
خواهرا چرا استرس میدین  بچت خوبه که عزیزم  فقط بغل کن بچرخون بچه رو مث گهواره تا بخوابه& ...

کلی نگا میکنم همه چیش خوبه شکر خدا 

سکسکه عاروق جیش و مدفوعش 

فقط همین خوابش کلافم کرده اخه برا رشدشم خوب نیس ک همش بیدار 

نمیشه ک همش بغلم باشه من چجور بخوابم اخه

باید بخوابم ک شیر باشه اخه

ببرمش دکتر؟

👪
دختر منم اینجوری بود، منم خوابیده بهش شیر میدادم، الانم شش ماهشه عادت کرده باید خوابیده بهش شیر بدم

میخوابه از سینت ک جدا شد؟

اخه خوابیده شیر میاد گلوش بلند کنم عاروق بزنه باز بیدار میشه باز دوباره شیر باز عاروق در کل کی میخوابه نمیدونم

👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نفاخ نمیخورم اره تا میزارم زمین باز دنبال شیر میگرده قنداق خودشو کبووود میکنه تا دستاش ازاد بش ...

عزیزم😂اسارت دوست نداره، اگه گریه میکنه و دنبال شیر میگرده شاید سیر نشه، سینه هات پر نمیشن؟! مایعات گرم و خرما که عالیه و چندتا خوراکی دیگه هستن برا زیاد شدن شیر از عطاری بگیر استفاده کن گلم بچه داری سخته صبور باش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میخوابه از سینت ک جدا شد؟ اخه خوابیده شیر میاد گلوش بلند کنم عاروق بزنه باز بیدار میشه باز دوباره ش ...

اره می خوابه ولی متاسفانه دیگه تو بغل شیر نمی خوره باید جفت مون خوابیده باشیم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نمیریزه ولی فشار میدم شبر هست براش سفارش دادم تشک رفلاکس تا برسه دستم.گهواره نگرفتم گفتن عادت میکنه ...

عزیزم تو بغلت چون یه حالت شیب داری هست و شیر بر نمیگرده تو گلوش به نظرم راحت تره و خوابش میبره. پسر منم اوایل همینجوری بود، حتی میشد ساعتها تو بغلم بود و میخابید و من نشسته چشمامو میبستم. اصلا هم عادت نکرد به بغلم از ۴،۵ماهگی دیگه تو تختش میخابید الانم کلا به تختش عادت داره. فعلا بزار تو بغلت بخوابه، بعدم از کسی کمک بگیر خودت یکم بخواب که از پا نیفتی. این روزا هم چشم روهم بزاری میگذره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

کلی نگا میکنم همه چیش خوبه شکر خدا  سکسکه عاروق جیش و مدفوعش  فقط همین خوابش کلافم کرده ...

نه عزیزم خواهرزاده منم همینه 26روزه ست 

بگیر بغلت بخوابون بچه رو بچرخون مث گهواره 

باید بخوابه تا جون بگیره 

اصن جای نگرانیم نداره عادیه 

دوس ندارم شیر خشکی بشه اخه یروز میبینی کلشو خوابه یروزم اینطور 🙁

با یبار ک شبرخشکی نمیشه

من بچم تا سه روزگی ادرار نمیکرد و باید اب گرم میرختم رو فندوقش تا ادرارکنه(بگذریم ک سه روزگی ختنه هم کردیم و کمی بهتر شد و بعدها فهمیدم کلن  سوراخش تنگه و ادرار نمیاد درست)

همون یکی دو روز اول بود ک بچه رو بردم زایشگاه و گفتم ک ادرار نمیکنه زیاد

بچه رو از من گرفتن و یکساعت خودمم زیر شیردوش بودم

گفتن شیرتو بچه نمیتونه مک بزنه فکش ضعیفه و تو فکر میکنی چون فقط سینه تو گرفته داره شیرتو هم میخوره

بعد گفتن بچه انقدر گشنه بوده ک یه شیشه کامل شیرخشک خورده بود🥺🥺🥺و پیپی و اردار هم کرده بود

هنوز عذاب وجدان دارم ک چرا من اون دو سه روز نفهمیدم بچم سیر نمیشده😫😖

کلی نگا میکنم همه چیش خوبه شکر خدا  سکسکه عاروق جیش و مدفوعش  فقط همین خوابش کلافم کرده ...

عزیزم بچه بیخوابی داره دیگه. تا بخاد خوابش تنظیم بشه زمان میبره، هیچکس ندیدم مثل پسر من بدخواب باشه خیلی روزای سختی بود واقعا به سختی میگذشت تا بالاخره کم کم درست شد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

با یبار ک شبرخشکی نمیشه من بچم تا سه روزگی ادرار نمیکرد و باید اب گرم میرختم رو فندوقش تا ادرارکنه( ...

وای واقعا؟اگ بیمارستان ما از اینکارا بکنه 

...دارم خل میشم بپرسم ببینم چی میشه

👪
عزیزم بچه بیخوابی داره دیگه. تا بخاد خوابش تنظیم بشه زمان میبره، هیچکس ندیدم مثل پسر من بدخواب باشه ...

خدا کنه من میگم فقط طبیعی باشه نکنه گشنس یا چیزی ک من متوجه نمیشم

👪
نه عزیزم خواهرزاده منم همینه 26روزه ست  بگیر بغلت بخوابون بچه رو بچرخون مث گهواره  باید ...

همین کارو میکنم ولی کمرم تیر میکشه دیگ میزارم زمین بیدار میشه اینطور نمیشه ک

👪
عزیزم😂اسارت دوست نداره، اگه گریه میکنه و دنبال شیر میگرده شاید سیر نشه، سینه هات پر نمیشن؟! مایعات ...

هر روز قلمه میخورم موز میخورم البت وقت زیاد نمیکنم چیزی بخورم اینقد ک بغلمه

شنبه میرم خونه خودم ..تحمل اینجا رو هم ندارم دیگ

👪