2777
2789

حالا اگه میش بقیه هم تظاهر کنم پیش مادرشوهرم اینا نمیشه چون تو یه ساختمون زندگی میکنیم بالاخره میبینن سحری پانشدم و میفهمن 

حالا چی کار کنم؟

بابت چه چیزهایی خجالت میکشین🤦🏻‍♀️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی به تظاهر نیست. امر طبیعی و فطری بدنته

یه استادی داشتیم میگفت زنها وقتی پریود میشن اونقدر روحانی و عرفانی میشن و به خدا نزدیکن که اصلا نیازی ندارن عبادت کنن و وضو بگیرن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وقتی بابت پریود خجالت میکشی دقیقا مثل اینه هر بار گرسنه يا تشنه میشی خجالت بکشی 

همینقدر غیر عادی 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

من یه دوست داشتم مجردی داداشش نفهمه پا میشد سحری میخورد ولی طی روز دیگه دور از چشم داداش غذا میخورد. ‌تو هم همین کارو کن.‌ معلم دینی ما میگفت اشکال نداره. ‌

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان
نیازی به تظاهر نیست. امر طبیعی و فطری بدنته یه استادی داشتیم میگفت زنها وقتی پریود میشن اونقدر روحا ...

بعله 

بخاطر همینه ک نماز و روزه اون روزها قضا نداره. ‌

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان

چرا ناراحتی  این اتفاق طبیعی برای هر خانمه برای اعمال شب قدر هم فقط نماز نمیتونی بخونی ادعیه که ایرادی نداره برای خوندن  قرآن هم طبق نظر مرجع تقلیدت عمل کن  

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

حتی اگه کسی مریض شدنتونست روزه بگیره باید پیش خودش و خدای خودش روزه شو بخوره نباید کسی ببینه حرمت این ماه شکسته میشه

شماهم با اونا پاشین سحری بخورین نشون بدین که روزه میگیرین ولی در خفا بخورین

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
بعله  بخاطر همینه ک نماز و روزه اون روزها قضا نداره. ‌

روزه ش هم نداره؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببخش نه نماز.‌تند تایپ کردم حواسم نبود 

👌