سلام🌹
این روزها خیلی میبینم که همه زوم کردن روی رتبه ۱ کنکور تجربی و امکانات زندگیش و میگن اگر ما هم داشتیم موفق میشدیم.
درسته رتبه تکرقمی شدن هم هوش میخواد و هم امکانات ولی رتبه زیر ۵۰۰۰ رو میشه با یه هوش متوسط و یه امکانات معمولی کسب کرد و با این رتبه در رشته ریاضی و تجربی میشه رشته و دانشگاههای خوبی رفت و آینده خوبی داشت.
مثلاً من در دانشگاه علم و صنعت یه همکلاسی داشتم که از روستا امده بود و واقعاً حداقلها رو هم نداشت
همین قبولی در علم و صنعت از درس خوندن در مدرسه تیزهوشان به دست آمده بود و به گفته خودش در اینجور مدارس از بچههای کم بضاعت حمایت میکردن و بعد از ورود به دانشگاه هم یکی یکی پلهها رو رفت بالا با کار دانشجویی و … در نهایت اون از دانشگاه شریف دکتری گرفت و برای پسادکتری هم رفت یه کشور اروپایی و الان در ایران موقعیت خوبی داره پس اگر یه پله رو بری بقیه رو هم میتونی بری
ولی منی که خانواده حمایتگری داشتم و اگر همین دوستم و بابام نبودن نمیتونستم برای ارشد جمعبندی کنم درنهایت از نظر تحصیلی حتی نصف ایشون هم موفق نشدم
چون نمیتونستم ذهنم رو یک هدف متمرکز کنم
یا حتی اگر درس خوندن رو دوست ندارید خیلی از کارهای دیگه هست که میتونید در اونها موفق باشید حداقل برای نسل بعدی و فرزندانتون رفاه بسازید
مثلاً مادر من بعد از بازنشستگی سالن زیبایی زد و یهسری آرایشگر در لاینهای مختلف براش در دورههای مختلف کار میکردن و چندتا از اونها الان آرایشگرهای خیلی مطرح تهرانن و سالنهای خیلی مشهور دارن
حالا بماند که مادرم خودش نرفت برای تاسیس سالن مدرک بگیره و من رو فرستاد کلاس و با مدرک من سالن زد🤣و من هنوز در همون سبک دهه هشتاد بلدم کار کنم😅
و دیگه به علم کانتور و کانسیلر و… وارد نشدم😂
گول کسایی هم که میان میگن واااای آرایشگری پرستیژ نداره و یا حتی به آرایشگرها توهین میکنن رو نخورید اکثر اینها بیکار هستن وگرنه من به عنوان یه مهندس هرگز به یه آرایشگر، رفتگر یا هرکسی که برای کسب درآمد حلال زحمت میکشه توهین نمیکنم؛ یا ندیدم یه پزشک، وکیل و…بیان توهین کنن
یا میتونید برید دنبال یه شاخه ورزشی که اونم خیلی درآمد داره
من چند مدت پیش رفتم و باشگاه و دیدم عه مدیر باشگاه یکی از دانشجوهای سابقم هست
مربیم هم همون بود
یه باشگاه خفن زده بود و درآمد خوبی هم داشت
حالا این اصلاااا در تحصیل موفق نبود ولی یه مربی عالی بود.
یا یه دوست تتو آرتیست دارم که تحصیلات دانشگاهی هم داره ولی اصل درآمدش از تتو و هست و تتوهای خفنی هم میزنه( خودم تتو ندارم)
و خیلی خیلی مثال دارم از آدمهایی که بدون پول درس خوندن و بدون پول در یه زمینهای موفق شدن.
خیلی مثال هم دارم از کساییکه بدون درس خوندن موفق شدن.
بیینید اونایی که مامان بابای پولدار دارن زندگی رو بردن چه درس بخونن و چه نخونن ولی این دلیل نمیشه که ما متوسطها یا قشر ضعیف فقط به اونها نگاه کنیم و حسرت بخوریم.
ما هم باید سعی کنیم در راه پیشرفت قدم برداریم؛ حتی یک قدم کوچک هم موثر هست.