2777
2789
عنوان

منابع کنکور

111 بازدید | 21 پست

سلام روزتون بخیر

من کنکور اردیبهشت فرهنگیان ۴٠۵ رو شرکت میکنم الان دارم پایه رو میخونم ولی برای هوش و استعداد معلمی و یه قسمت از دینی که فکر میکنم باشه هیچی نخوندم نمیدونم منبعش چیه. شما چیزی استفاده کردید یا میدونید مفید باشه که معرفی کنید؟ از کی این منابع رو بخونم خوبه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبق مصوبه امسال اولین سالی هست که فرهنگیان کاملا مجزا ۱۷ اردیبهشت برگزار میشه

اسی جان 

منم کنکوری ۴۰۵ هستم دوست دارم فرهنگیان کنکور بدم و منم از منابع چیزی نمیدونم نمیشه اگر کسی چیزی گفت منو تگ کنی؟ 

ببخشید شما امسال میرید دوازدهم یا فارغ التحصیل شدین؟ 

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

اسی جان منم کنکوری ۴۰۵ هستم دوست دارم فرهنگیان کنکور بدم و منم از منابع چیزی نمیدونم نمیشه اگر کسی چ ...

دروس تخصصی سه پایه هست و یه سری سوالات هوش و تربیت معلم که این از کتاب آقای قرائتی و چند تا درس دینی دهم هست. در کل منبعش پراکنده هست و باید یه کتاب ازش تهیه کنید بخونید

نه من دوازدهمم فارغ التحصیل نشدم

دروس تخصصی سه پایه هست و یه سری سوالات هوش و تربیت معلم که این از کتاب آقای قرائتی و چند تا درس دینی ...

عزیزم درسته خب این دورس تخصصی سوالات رو باید از کجا تهیه کنیم؟ 

میشه درخواست بدم بیشتر راهنماییم کنی؟ 

منم امسال میرم دوازدهم انسانی ام و هم استانی هستیم

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

دروس تخصصی سه پایه هست و یه سری سوالات هوش و تربیت معلم که این از کتاب آقای قرائتی و چند تا درس دینی ...

برا هوش و استعداد معلمی که فک کنم کتابای زیادی چاپ کردن که البته چیز خاصیم نداره سوالاش چرتن برا استعداد معلمی رو هم سه فصل اول اقای قرایتی رو بخون من دوساعت خوندمش 46 درصد خط زدم برا هوش هم اصلا کتابی نداشتم 55 درصد خط زدم که متاسفانه با تراز 6800 دعوت به مصاحبه نشدم