2821
2789
عنوان

منابع کنکور

3012 بازدید | 23 پست

سلام روزتون بخیر

من کنکور اردیبهشت فرهنگیان ۴٠۵ رو شرکت میکنم الان دارم پایه رو میخونم ولی برای هوش و استعداد معلمی و یه قسمت از دینی که فکر میکنم باشه هیچی نخوندم نمیدونم منبعش چیه. شما چیزی استفاده کردید یا میدونید مفید باشه که معرفی کنید؟ از کی این منابع رو بخونم خوبه؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم طبق مصوبه امسال اولین سالی هست که فرهنگیان کاملا مجزا ۱۷ اردیبهشت برگزار میشه

اسی جان 

منم کنکوری ۴۰۵ هستم دوست دارم فرهنگیان کنکور بدم و منم از منابع چیزی نمیدونم نمیشه اگر کسی چیزی گفت منو تگ کنی؟ 

ببخشید شما امسال میرید دوازدهم یا فارغ التحصیل شدین؟ 

اسی جان منم کنکوری ۴۰۵ هستم دوست دارم فرهنگیان کنکور بدم و منم از منابع چیزی نمیدونم نمیشه اگر کسی چ ...

دروس تخصصی سه پایه هست و یه سری سوالات هوش و تربیت معلم که این از کتاب آقای قرائتی و چند تا درس دینی دهم هست. در کل منبعش پراکنده هست و باید یه کتاب ازش تهیه کنید بخونید

نه من دوازدهمم فارغ التحصیل نشدم

دروس تخصصی سه پایه هست و یه سری سوالات هوش و تربیت معلم که این از کتاب آقای قرائتی و چند تا درس دینی ...

عزیزم درسته خب این دورس تخصصی سوالات رو باید از کجا تهیه کنیم؟ 

میشه درخواست بدم بیشتر راهنماییم کنی؟ 

منم امسال میرم دوازدهم انسانی ام و هم استانی هستیم

دروس تخصصی سه پایه هست و یه سری سوالات هوش و تربیت معلم که این از کتاب آقای قرائتی و چند تا درس دینی ...

برا هوش و استعداد معلمی که فک کنم کتابای زیادی چاپ کردن که البته چیز خاصیم نداره سوالاش چرتن برا استعداد معلمی رو هم سه فصل اول اقای قرایتی رو بخون من دوساعت خوندمش 46 درصد خط زدم برا هوش هم اصلا کتابی نداشتم 55 درصد خط زدم که متاسفانه با تراز 6800 دعوت به مصاحبه نشدم