2777
2789
عنوان

تاپیک حال خوب کن🥰🥰🥰

234 بازدید | 22 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی 😍

یه وقتایی آدما دلشون باهاشون راه نمیاد...

یه وقتایی فکرای جورواجور میان توی ذهن و هی توی رفت و آمدن...

اولش آدما رها میکنن اما بعد با همین افکار یکی میشن...

مخصوصاً وقتایی که تازه تصمیم به تغییر گرفته باشن...

چکار میکنین اینجور مواقع؟...

آدما چجوری دلای بیقرارشونو روحشونو ذهنشونو آروم میکنن؟...

ممنونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حالم با حیوونا و گیاها خیلی بهتر میشه...😍🥰

خداروشکر 🤩

ولی خیلی دلم میسوزه همچین تاپیکایی طرفدار ندارن فقط 2 نفر شرکت کردن ☹️💔

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

من ظرف میشورم.که دستام باآب سرد خنک بشه عصبانیتم بخوابه.یاجدول حل میکنم.وقتی باشوهرم بحثم بشه.وقتیم ازدست بچه هام عصبانی باشم غرمیزنم دعواشون میکنم گاهی اوقاتم براشون توضیح میدم که کارشون زشته

وقتی دلم گرفتس باخداحرف میزنم خیلی وقتام گریه ارومم میکنه حالمم باپول خوب میشه دروغ چرا😂

منم خیلی گریه‌م میگیره...گریه دقیقا اندازه خنده خوبه شایدم بیشتر و یکی از نشانه های سلامتیم هست تازه نعمت خیلی بزرگیه🥰

پول که صد البته🤭😅

نه حتی با مدیتیشنم نتونستم اصلا  ذهنم آزاد نمیشه

عزیزم منم اولاش اینجوری بودم سعی کن آموزش ببینی حتما مطالعه کن تجربیات بقیه آدما خیلی خوبه...

اینم بدون ذهنت یه وسیله‌ست که دست تووه، توخودت آگاهی و میتونی همونجوری که دست و پاتو کنترل میکنی ذهنتم کنترل کنی. توفقط با افکار ذهنت یکی شدی همین... ببین داری درموردش حرف میزنی و میگی که بازیگوشه و به حرفت گوش نمیده... امشب فرصت خوبیه برای پاکسازی عمیق...🥰

خداروشکر 🤩 ولی خیلی دلم میسوزه همچین تاپیکایی طرفدار ندارن فقط 2 نفر شرکت کردن ☹️💔

خداروشکر❤️

آره کاش جامعه‌مون به خودسازی بیشتر اهمیت میدادن تا اینکه به اطرافیانشون توجه کنن...

من ظرف میشورم.که دستام باآب سرد خنک بشه عصبانیتم بخوابه.یاجدول حل میکنم.وقتی باشوهرم بحثم بشه.وقتیم ...

آب خیلی خوبه من حموم میرم کلی شارژ میشم لذت میبرم 🥰

منم اینجور مواقع سودوکو حل میکنم اینم عالیه تازه نرمش مغزم هست...

ولی درمورد غر زدن یه اصطلاح به کار میبرن به اسم دزدی انرژی...اون غر زدن مخصوصاً رو بچه ها که مثل فرشته‌ن خیلی تاثیر میزاره رو عزت نفسشون که مهم ترین چیزه ولی اون توضیح دادنه خیلی خوبه...❤️😘