2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش این رو بدونن همه ما آدما به هم وصلیم!!

تو اگه بیوفتی یه غمی تا ابد به زندگی بقیه میپاشی!!

انگار به دیگران میگی هیچی ارزش نداره !! دستتون رو ول کنید و خودتون رو بندازید!!

عشق ارزش نداره !!

تلاش ارزش نداره !!

انسانیت ارزش نداره!!

خوبی ارزش نداره!!

هربار که یه خبر خودکشی می شنوم یه غمی میشیه تو دلم!!

انگار یکی دیگه افتاد و ما نتونستیم دستش رو بگیریم!!!

روحش شاد

تو اگر مرا اهلی کنی هردو به هم نیازمند خواهیم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنیا یگانه خواهم بود.
اگه براتون مقدوره خبرهای بدو منتشر نکنید لطفا.تو خراب کردن حال دیگران شریک نشید.مرسی

دقیقا انرژی به شدت منفی ای داره و ممکنه این انرژی به شما منتقل بشه و حس و حالتون و بد کنه

تیکر کنکورمه
دقیقا انرژی به شدت منفی ای داره و ممکنه این انرژی به شما منتقل بشه و حس و حالتون و بد کنه

توی تیترم میزنن آدم چشمش میخوره کلا روزش خراب میشه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان شدیم س نفر منم خودمو کشتم

بخند؛ هیچکس به غمت اهمیت نمیده. آرامش است عاقبت اضطراب ها(بالاخره مام لطف خدا شامل حالمون شد ک فصل دو دار بشیم و از دورهمی خالی  به دورهمی دو ارتقا پیدا کنیم؛ باشد ک فصل سه دار نشویم چون که دیگر نه دل و دماغی برا زدن کاربری باقی میماند و نه شماره ای )