2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

1127 بازدید | 21 پست

سلام روز بخیر 

کسی بوده هفته ششم رفنه باشه سنو بهش بگن هنوز فلب تشکیل نشده باشه؟ 

لطفاً تجربتون رو بگین من خیلی نگرانم 

دیروز رفتم سنو گفت هنوز قلب تشکیل نشده بعد گفت بهتره ازت سنو واژینال بگیرم گفتم باشه گفت فقط ساک حاملگی هست و کیسه زرد تشکیل شده هنوز جنین نیست و طبق سنو 5 هفته و یک روز هستی و دو هفته دیگه مراجعه کنم در صورتی که طبق آخرین پریودی من 6 هفته تمام بودم هر کی تجربه داره راهنمایی کنه عاقبت بخیر بشین ان شاء الله. 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خواهرشوهر من ۶ هفته اش بود گفتن قلب تشکیل نشده دوهفته بعدش رفت گفتن تشکیل شده 

نگران نباش الان خیلی کوچولوئه کم کم همه ی اعضای بدنش رشد میکنه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خیلی زود رفتی سونو بذار ۷ هفتت تموم بشه بعد برو

آخه قصد بارداری نداشتم و نمیدونستم باردارم کلی دارو خورده بودم و کارای دندونپزشکی انجام داده بودم لعد متوجه شدم باردارم به دکتر که مراجعه کردم گفت پایان هفته ششم میتونی بری سنو. حالاذکه رفتم تشکیل نشده بود نگرانم که داروها روش تاثیر گذاشته باشن البته دکتر گفت این دارو ها که خوردی ضرری ندارن ولی من بازم نگرانم

بله هفته هشت گفتن احتمالا حاملگی پوچ هست وای دکتر کفت صبر کن  کلا تا ده وقت داری  ولی مع ...

الان بچتون بسلامتی دنیا اومده یا هنوز بارداری عزیزم؟ 

آخه قصد بارداری نداشتم و نمیدونستم باردارم کلی دارو خورده بودم و کارای دندونپزشکی انجام داده بودم لع ...

دوره پریودت چندروزه است؟

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
اره عزیزم خواهرشوهر من ۶ هفته اش بود گفتن قلب تشکیل نشده دوهفته بعدش رفت گفتن تشکیل شده  نگران ...

ان شاء الله عزیزم ممنون از دلداریتون

دوره پریودت چندروزه است؟

دوره پریودیم 30 روزه بوده ولی یه ماه قبلش قرص اورژانسی خوردم 6 روز زودتر پریود شدم این ماه هم که پریود نشدم گفتم شاید دوره ام به هم ریخته ولی بعدش که بی بی استفاده کردم مثبت شد بعدشم که برا اطمینان آزمایش دادم دیدم واقعا مثبت شده،. حالا طبف آخرین پری 6 هفته تمام هست ولی سنو میگه 5 هفته تمام هستی