2777
2789
عنوان

خوشگلابیان

94 بازدید | 18 پست

سلام.من قیافه ام طبیعی هیچکاری نکردم میخام ابرومومیکروبیلدینگ ولبموهم پروتزکنم ولی میترسم قیافه ام بدبشه خودم طبیعی خوبم ولی میخام تنوع بشه نظرای خوبتون وبگین منتظرم عزیزا

سلام اومدم😂

عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚‍♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بهتر از نچرال بودن نیست

عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚‍♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍
اخه همه جاهای بدشونوجراحی کردن ازماهابهترشدن 

نه عزیزم فکر میکنی به خدا مردم به اینا به چشم عملی نگاه میکنند نچرال طبیعی بودن چیز دیگه است تو این دنیای پر از عملی همیشه متفاوت باش🤩🤩🤩