2777
2789

لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید خیلی ناراحتم 😭 دختر من ۱ ماه و ۵ روزشه تیروییدش 10.6 هستش دکتر بهش دارو نداد گفت ۱۴ روز دیگه تکرار کنیم آزمایش رو ، میترسم براش توی این مدت ضرر داشته باشه و روی هوشش تاثیر بذاره کلی چیزای بد خوندم راجع بهش 😥

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد عددش بالا نیس کم کاری هم داشته باشه خفیفه  دکتر گفته ۱۴ روز بعد شاید تنطیم بشه تیروییدش&n ...

خیلی ناراحتم آخه چی از حالا قرص بخوره طفلی رفلاکس هم داره یه روز خوبه یه روز بالا میاره برای اونم دارو میخوره 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
به دو هفتع چیزی نمیشه حالا واسه دختر من ۸ بود دکتر گفت چهارماهگی ببر ازمایش چهارماهگی اش خوب بود.د ...

بدون دارو خوب شد ؟ بعد چی میگن برای هوش و اینا خوب نیست کلی هم علایم نوشته آدم میخونه میترسه نگران میشه ، آخه بدبختی من خودمم کم کارم یعنی از من بهش رسیده 

خیلی ناراحتم آخه چی از حالا قرص بخوره طفلی رفلاکس هم داره یه روز خوبه یه روز بالا میاره برای اونم دا ...

عزیزم نگران نباش انشالله ازمایش دوم خوب باشه 

اگرم خدای نکرده کمکار باشه تا ۳ سالگی خوب میشن و قرص قطع میشه و اگه قرص بخوره از نطر هوشی مشکلی نیس رفلاکس هم الان اکثر نوزادها دارن بزرگ میشن خوب میشه

عزیزم نگران نباش انشالله ازمایش دوم خوب باشه  اگرم خدای نکرده کمکار باشه تا ۳ سالگی خوب میشن و ...

مرسی قشنگم ❤️ خدا کنه اینطور باشه خستگی و خواب آلودگی اومدن نوزاد یه طرف این آزمایش خون ازش میگیرن جیگرمو کباب میکنه از دست های کوچولوش خون میگیرن جیغ میزنه 🥹🥹 

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و منابع علمی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.
سلام عزیزم یه تاپیک گذاشته بودین ک ساک حاملگی تون تو ۶هفته دیده نشده منم همینطور بعدش که مجدد سونو ر ...

سلام شرمنده من خیلی وقته نیومدم ، نه متاسفانه اون بارداری خارج از رحمی بود اما به خیر گذشت و جذب شد 

سلام شرمنده من خیلی وقته نیومدم ، نه متاسفانه اون بارداری خارج از رحمی بود اما به خیر گذشت و جذب شد& ...

سلام عزیزم میشه بگین تیرویید دخترتون چطور شد؟پسر منم 3ماهش هست کم کاری تیرویید داره. از 1ماهگی قرص تیرویید میخوره

خدایا همسرم و پسرم رو از همه بلاها و مریضی ها دور کن🙏🏻❤️
سلام عزیزم میشه بگین تیرویید دخترتون چطور شد؟پسر منم 3ماهش هست کم کاری تیرویید داره. از 1ماهگی قرص ت ...

سلام دختر من اصلن تیرویید نداشت 

چون آزمایشگاهی که برده بودم نتایج رو اشتباه نشون میداد 

هم دکتر و هم‌آزمایشگاه دخترمو عوض کردم دخترم اصلننننن تیرویید نداشت