کسی اینجا برای ivfیزد بیمارستان مادر کسی نتیجه گرفته و پیش کدوم دکتر رفتین ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه از هزینه اش میدونید بهم بگید ممنون میشم
سلام دوستان این کاربریمو تازه پیدا کردم گفتم حیفه برا چند سال پیش هس بزا از این استفاده کنم این اولین کاربری بود که باهاش اومد نی نی سایت برا همین اسم کاربری رو همینجوری یه چی زدم من همون @فرشته_مهربون123 هستم♥مخلص همگی ✋🏻✋🏻😂
سلام دوستان این کاربریمو تازه پیدا کردم گفتم حیفه برا چند سال پیش هس بزا از این استفاده کنم این اولین کاربری بود که باهاش اومد نی نی سایت برا همین اسم کاربری رو همینجوری یه چی زدم من همون @فرشته_مهربون123 هستم♥مخلص همگی ✋🏻✋🏻😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!