2777
2789

روزه میگیرم نزدیک به موعدم دیروز دیدم لکه بینی دارم دوتا خوردم به ظاهر قطع شده ولی دارم بالا میارم نمیخوام بالا بیارم روزم باطل شه چیکار کنم

اولین بارمه ال دی میخورم فقط بخاطر ماه رمضون خوردم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

چه کار اشتباهی کردی 

این چیزی هست که خدا برای بدنمون قرار داده 

نمی‌فهمم چرا میخواین این جوری عقب بندازین ممکن هست دوره  پریودت بهم بریزه چون به محض اینکه قطعش کنی پریود میشی 

راهی نداری شاید به بدنت نیفتاده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت بسیار اشتباه بوده خیلیییی نمیدونم چی بگم واقعا 

دوست داشتم حداقل شبای قدر  پاک باشم😞

چقدر بد که یه زن بخاطر چرخه طبیعی بدنش خودش رو ناپاک و نجس میدونه...

عزیزم ربطی به چرخه ی طبیعی بدن نداره خون نجسه

مدفوع و ادرارم ببخشید چرخه ی طبیعی بدنه ولی مسلما باید برای عبادت پاکشون کرد درسته؟

دوست داشتم حداقل شبای قدر  پاک باشم😞

درسته عزیزم درکت میکنم خودمم تو این حسو حالم دوساله نمیتونم روزه بگیرم چون تو دوران شیردهی هستم و شیرمم واقعا کمه تازه پریود هم شدم 😑😑😑ولی بازم چیزیه که طبیعیه و عادی نباید جلوشو بگیری بنظرم بالا بیار حالت بهتر شه خود خدا هم راضی نیست خودتو بخطر بندازی روزه گرفتن برا سلامتی انسان خیلی خوبه ولی اگه بخای سلامتیتو به خطر بندازی اصلا قبول نیست واقعا و اینکه این قرصا خیلی خطرناکن یعنی درسال فقط اجازه داری سه بار استفاده کنی ازش اونوقت تو دوتاشو هم زمان خوردی؟ چی بگم بهت اخه دختر

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
عزیزم ربطی به چرخه ی طبیعی بدن نداره خون نجسه مدفوع و ادرارم ببخشید چرخه ی طبیعی بدنه ولی مسلما بای ...

بله ،اما وقتی چرخه طبیعی بدنت داره اتفاق میوفته اینکه شما فکر میکنی ناپاکی و میری دوتا ال دی میخوری صرفا بخاطر شب قدر به بدن خودت آسیب میزنی خدا هم راضی نیست وگرنه ال دی خوردن شما به من ضرری نمیرسونه🤷🏻‍♀️

درسته عزیزم درکت میکنم خودمم تو این حسو حالم دوساله نمیتونم روزه بگیرم چون تو دوران شیردهی هستم و شی ...

نه جونم قرص اورژانسی رو فقط باید ۳بار در سال استفاده کنی 

قرص ال دی یا ضد بارداری برای تنظیم قاعدگی یا جلوگیری استفاده میشه

نه جونم قرص اورژانسی رو فقط باید ۳بار در سال استفاده کنی  قرص ال دی یا ضد بارداری برای تنظیم ق ...

بنده سرخود حرف نزدم که عزیزم از متخصص زنان و زایمان که بسار کارشون خوبه و معروف هستن پرسیدم قرص ال دی هم شامل همون قرص های اورژانسی هست و مصرف زیادش خطرناکه

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞