2777
2789
عنوان

کیا پیاز درمانی کردن و نتیجه گرفتن برای تنبلی تخمدان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10798 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امیدوارم سوالموببینی میگم شما گیاه پنج انگشت و پیاز درمانی انجام دادید؟ اثر داشت؟ باردار ...

سلام عزیزم نه انجام ندادم ، ولی خیلی شنیدم از پیاز درمانی نتیجه گرفتن.

من با شش کیلو کاهش وزن و قرص متفورمین باردار شدم.البته همسرت هم باید سالم باشه 

سلام عزیزم نه انجام ندادم ، ولی خیلی شنیدم از پیاز درمانی نتیجه گرفتن. من با شش کیلو کاهش وزن و قرص ...

عزمزمه میشه بگی چطور پیاز درمانی کنم ؟

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
عزمزمه میشه بگی چطور پیاز درمانی کنم ؟

پیاز زرد رو پوستای بیروشیو درار ولی پوست روییش بمونه بشور با یه لیوان اب تو ظرف چینی بجوشون، روزی دوبار بخور، باز سرچ کن ، من این یادمه

پیاز زرد رو پوستای بیروشیو درار ولی پوست روییش بمونه بشور با یه لیوان اب تو ظرف چینی بجوشون، روزی دو ...

ممنون عزیزم درباره پیاز قرمز شنیدی؟میگن اونم خوبه امتحان کردی؟

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
من پیاز درمانی ام از دیروز شروع کردم. مزش بد نیست. همزمان اینم بخورم ببینم چی میشه. البته من تاحالا ...

عزیزم تنبلی تخمدانتون برطرف شد؟ پیاز درمانی نتیجه داد بهتون؟