2777
2789
عنوان

کیا پیاز درمانی کردن و نتیجه گرفتن برای تنبلی تخمدان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10798 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا میدونی ک همون قطره ویتاگنوسه

اره من گیاه پنج انگشتی خریدم حتی یکبارم به بدبختی خوردم‌اونم تا سه روز گلوم میسوخت .گیاه پنج انگشتیم با دو لیوان اب و قند باز انگار زهرمار مایخوردم بیشتر ۵ روز تحمل نیاوردم‌😭

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
اره من گیاه پنج انگشتی خریدم حتی یکبارم به بدبختی خوردم‌اونم تا سه روز گلوم میسوخت .گیاه پنج انگشتیم ...

اگه بدونی چه خواصی داره 

۵ روز بعد اتمام پریود بخور خب

ی استکان کوچیک ۱ق چ خوری هم بیشتر نریز

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

اگه بدونی چه خواصی داره  ۵ روز بعد اتمام پریود بخور خب ی استکان کوچیک ۱ق چ خوری هم بیشتر نریز

میشه بگی لطفا چند وقت باید مصرف بشه؟ چندماه؟ من میخوام 5-6ماه دیگه اقدام کنم.از الان شروع کنم؟ 

میشه بگی لطفا چند وقت باید مصرف بشه؟ چندماه؟ من میخوام 5-6ماه دیگه اقدام کنم.از الان شروع کنم؟ 

من پنج انگشتی خوردما

اره از الان عالیه کلن چیزای‌هورمونی در دراز مدت جواب‌میدن

من هرشب ی استکان میخوردم البته از صافی ردش کن دونه هاش تلخن  فقط هرموقع  پریود شدی از روز پنج شروع کن بنظرم تو پریودی نخوری بهتره 

ی شب خوردی نگی بدمزس دیگه‌نخوری عالیه 

اگه میتونی دوچرخه سواری هم برو واسه تخمدان ها خیلی خوبه 

من پنج انگشتی خوردما اره از الان عالیه کلن چیزای‌هورمونی در دراز مدت جواب‌میدن من هرشب ی استکان می ...

من پیاز درمانی ام از دیروز شروع کردم. مزش بد نیست. همزمان اینم بخورم ببینم چی میشه. البته من تاحالا اقدام نداشتم. از خررداد ایشالا آره ورزش منظم انجام بدم. تنبلی ام داستانی شده ها. 

من پیاز درمانی ام از دیروز شروع کردم. مزش بد نیست. همزمان اینم بخورم ببینم چی میشه. البته من تاحالا ...

الان دیگه اکثرا تنبلی دارن بخاطر غذاهایی ک میخوریمو مواد نگه دارندش اما خب خداروشکر ک تنبلی نازایی نیست

الان دیگه اکثرا تنبلی دارن بخاطر غذاهایی ک میخوریمو مواد نگه دارندش اما خب خداروشکر ک تنبلی نازایی ن ...

مرسی که با حوصله جواب دادی.قرص و قطره ویتاگنوس چیه اینجا خوندم تو نی نی سایت. میگن همون 5 انگشتی. شاید راحت تر باشه مصرفش. 

مرسی که با حوصله جواب دادی.قرص و قطره ویتاگنوس چیه اینجا خوندم تو نی نی سایت. میگن همون 5 انگشتی. شا ...

خواهش عزیزم

قطرش که مزه ی خیلی خیلی تلخی ‌داره من حتی تو آبمیوه میریختم حالم بد میشد نمیتونستم بخورم

قرصشم بنظرم بی تاثیر بود واسه من ک اثر نداشت

گیاهش بنظرم خیلی بهتره همین پنج انگشتی اینجوری ک من تجربه کردم گیاهش خیلی بهتره  ی سر بخورش مزه مزه نکن تو دهنت ولی بازهم تلخیش یک درصدم اندازه قطرش نیست

خواهش عزیزم قطرش که مزه ی خیلی خیلی تلخی ‌داره من حتی تو آبمیوه میریختم حالم بد میشد نمیتونستم بخور ...

خب پس خودش خیلی بهتره. باید خیس بخوره ی رب، بعد دم کنم؟ ی قاشق چای خوری تو ی لیوان آب؟ 

خب پس خودش خیلی بهتره. باید خیس بخوره ی رب، بعد دم کنم؟ ی قاشق چای خوری تو ی لیوان آب؟  .  ...

آب جوش کن ی قاشق چای خوری ازشون بریز  تو آب جوش بعد بزار ده دقه دم بکشه بعد از صافی رد کن بخور 

نمیخواد خیس بخوره

رحمت رو با روغن سیاهدونه ماساز بده هر شب ... من تنبلی ندارم منظمم فقط نمیدونم چرا پریودم تیره اس و لخته داره

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............