2777
2789
عنوان

چه غلطی کنیم آخرش

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 31 پست

قدت که خیلی خوبه دیوونه پسرا خیلی میپسندن

فقط وزنتو بیار پایین و هم ترازش کن با قدت

یعنی بکن خودتو ۷۰ کیلو

کالری شماری کن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام همین حدود شم اما نمیشم

بخوای میشی

ریزه خواری رو از بیخ حذف کن و آدامس بجو

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اخه بلندم دلم میخواست کوچیک بودم بغلی ناناز گوگولی اما غوغلیم

همه قدها قشنگن ولی قد بلند عالیه واقعا، لباس خیلی بیشتر بهت میاد و ...

خیلی از کمپانی‌ها شرط انتخاب مدلشون قد ۱۷۵ به بالاست، اگه بد بود این شرط رو نمیذاشتن 

ادامس چاق نمیکنع

نه بابا دیگه آدامس چیه😂

من ظاهرم برعکس تو‌ میشه

ولی از منم خیلی ایراد میگیرن میگن چاق شو، چرا شبیه سنت نیستی و... و الان نمیتونم زیاد تایپ کنم اما کار به جایی کشیده یه مدت افسرده شدم یا گریه کردم که کاش توپر و قدبلند بودم

الان که تاپیک تورو خوندم مطمئن شدم هرطور باشی مردم ایراد میگیرن بالاخره ازت

پس بیخیال :)

آقایون دعوت به دوستی ندن