2789

من خیلی وقته ورزش نکردم بعد لاغرم هستم کنار رژیم میخوام ورزشی برم که یخورده عضله بیارم چون عضله ندارم دکترم گفت برو پیلاتس اما دوستم  مربیه گفت برو سی ایکس دکترم میگه سی ایکس برا تو مناسب نیست میخوام نظد بقیه که سررشته دارن بدونم.ممنون میشم راهنمایی کنم

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
سلام عزیزم خوبین؟ الان سرکار میرین؟ منم رشتم حسابداریه ولی هیجی بلد نیستم کجا برم کاراموزی بنظرتون ...

سلام ممنون بله میرم 

ببین خیلی جاها بدون سابقه استخدام میکنن تو گوگلم برای کاراموز سرچ کنی میاره

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ممنون بله میرم  ببین خیلی جاها بدون سابقه استخدام میکنن تو گوگلم برای کاراموز سرچ کنی میا ...

سلام نازنين شما صداي فكتون خوب شد؟رفتي دكتر چي گف بهت؟اخه منم ي صداي خيلي كم ميده استرسشو دارم همش

گلم بعده چن وقت مسلط شدین؟ الان حقوقتون چطوره؟

من چون علاقه داشتم سعی کردم زود مسلط شم

سلام نازنين شما صداي فكتون خوب شد؟رفتي دكتر چي گف بهت؟اخه منم ي صداي خيلي كم ميده استرسشو دارم همش

کمتر شده ولی هنوز صدا میده بیشتر عصبی میشم 

یا میرم دندونپزشکی چون فکم زیاد باز میمونه🤣🤣

کمتر شده ولی هنوز صدا میده بیشتر عصبی میشم 

یا میرم دندونپزشکی چون فکم زیاد باز میمونه

یه تاپیک داشتین راجع به صدای فک خوب شدید؟ببخشید میپرسم من خیلی اذیت شدم 

هرکار کردم ریپلای نشدین