2789
عنوان

می خوام لاغر شم

1 بازدید | 13 پست

بچه ها من مراسم خواستگاریمه این روزا با همونی که قبلا راجبش گفتم .بالاخره خانواده ها اوکی شدن و منم دوستش دارم .ولی من یه کوچولو اضافه وزن دارم خودش میگه که مشکلی نیست یواش یواش حل میشه اما نمی خوام اینجوری بمونه هرکاری که قبلا انجام دادید واسه لاغری، قرصی چیزی یا هر ورزش و دانشی همه اشو بگید بهم

منم مثل خواهرتون❤🫂🫂🫂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیره سبز خیلی برا لاغری خوبه.هر وقت غذا پلو دارین با برنجت قاطی کن بخور.همسردی برنج رو میگیره هم فیبرش قند برنج رو میشوره هم متابولیسم رو بالا میبره هم کاهش اشتها و هم هورمونارو تنظیم میکنه که همه اینا باعث لاغری میشه

با ماست هم میتونی قاطی کنی بخوری فقط پوستتو مرطوب کننده و یا روغن نارگیل بزن چون زیره ممکنه پوستتو خشک کنه.همین طبع گرم و خشکش لاغر میکنه.فیبر هم زیاد بخور

شما اگر میخواید اصولی کاهش وزن غیرقابل بازگشت رو تجربه کنید اول از همه پیشنهاد میکنم سمت هیچ قرصی نرید چون این قرص ها از مواد شیمیایی خطرناکی برخوردارند و یکی از اصلی ترین اعضای بدن که توسط قرص های لاغری آسیب میبیند کبد هست.

برای کاهش وزن اصولی کافیست که شما اول از همه سالم خوری رو پیش زمینه مسیرتون کنید غذاهایی که سالم هستند اصلا نیاز به تحقیق و جستجو ندارند مثل سینه مرغ که بدنسازا هم خیلی میخورند حاوی ماده ای هست به اسم پروتئین که برای بالابردن متابولیسم و سوخت ساز و سلامتی خیلی مفیده مثل ماهی که حاوی امگا3و چربی های غیراشباع هست که چربی های غیراشباع کابوس چربی های اشباع هستند مثل حبوبات از جمله خوراک لوبیا و عدسی کره بادام زمینی

برنج رو توی وعده های غذایتون حذف کنید فقط هفته ای یک بار بخورید مثلا جمعه به جمعه.

با هر وعده غذایی دو الا سه کف دست نان سنگک بخورید.

نان سنگک حاوی سبوس هست که خیلی برای بدن مفیده و نان های جوش شیرین دار و سفید را مثل نان لواش حذف کنید.

غذاهاتون رو میتونید با روغن درست کنید به شرطی که اون روغن روغنه زیتونه اصل باشه و در مصرفشم افراط نکنید.

روزانه یه بطری آب کنارتون باشه و حتی ساعاتی که احساس تشنگی نداشتید قلوب قلوب بخورید شما نه لازمه ناهارتونو کم بخورید نه لازمه شامتونو حذف کنید فقط کافیه به اندازه ای که حالتون از گرسنگی بد نشه و احساس ضعیف نکنید توی رژیم اصلا نباید سیر بشید زمانی که شما سیر بشید بدنتون برای تامین انرژی از همان سیری و وعده ای که خوردید استفاده میکنه و از چربی ها برای تامین انرژی استفاده نمیکنه.

در اصل تو رژیم شما باید اون احساس سبکی رو داشته باشید.

و میرسیم به اصل مطلب اونم چیزی نیست جز ورزش شما روزانه حدقل ته تهش دیگه باید40الا60دقیقه ورزش کنید که بستگی به کشش بدنتون داره که چه نوع ورزشی اما اگر هوازی براتون سخت بود روزانه یک ساعت پیاده روی متوسط رو به تند براتون بهترین گزینست.

شما ماهانه مجاز به4کیلو کاهش وزن خواهید بود و بیشتر از این مقدار مجاز نیست و به بدن آسیب میزند.

در کنارشم بگم که کاهش وزنی که به غیر از طی کردن مراحلی که گفتم انجام بگیره قابل بازگشت خواهد بود و مجدد وزن کم شده برمیگرده.در کاهش وزن هایی که وزن سریع کم میشه در اصل چربی های سبک و آبکی بدن که ساختشون راحته آب میشن و چربی های اصیل و سفتو سخت آب نمیشن.

آدم به هر نقطه ای بخواد برسه بدون تلاش امکان پذیر نخواهد بود کاهش وزن راه نتیجه داری برای رسیدن به وزن دلخواه هست اما سختی های خودشو هم داره مثلا هنگام رژیم یکم بی اعصاب میشید و هوس غذاهای خوشمزه و چرب و شیرینی جات زیاد به سرتون میزنه که اگر ارادتونو حفظ کنید و رژیم رو نشکنید قطعا به نتیجه میرسید و میتونید توی رژیم برای خودتون تشویقی درست کنید مثلا هر دو هفته یک بار (فقط یک روز هر چی دلتون خواست هر غذای چرب و شیرینی و ... بخورید این هم باعث انرژی و ارادتون میشه و هم یه شوک به بدنتون میده که استپ وزن نخورید.

این تجربه منی بود که بیش از سی کیلو گرم کاهش وزن اصولی داشتم امیدوارم به درتون بخوره شب خوش.