2777
2789
عنوان

وقت سحره یه لحظه لطفا

68 بازدید | 4 پست

برای دردای دل هم دعا کنیم و همه مشکلات مشابه داریم و گرفتاریم منکه سه ساله ازدواج کردم همسرم بیخیاله و خونسرد الآنم وقت سحر خوابه تا لنگ ظهر نمازم گذاشته کنار روزه ام نمیگیره خیلی غصه میخورم چندین بار بهش تذکر دادم خودم خیلی پایبند ومعتقدم ولی میگه سخنرانی نکن و ازاین حرفا میگه خودم می‌دونم همه چیرو ولی باز عمل نمیکنه دیگه ازش بریدم این یک عیبش حالا بی توجهی و سرد بودنش که به کنار خلاصه بچه هم نداریم نمی‌دونم مشکل کجاست شاید خواست خدا نیس مشکل خاصی هم نداریم شایدم لایقش نیستیم،🥺🥲 برای خوشبختی داداشم و همه جوونا دعا کنیم بختشون باز بشه برای سلامتی همه پدرو مادرا و پدرو مادر خودم انشالله به حاجت ها ومراد دلشون برسن دلم خیلی گرفته هرچی دوست داشتین بگین برای هم آرزوی خوب کنیم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

منم تو همچین شبی مثل تو دلم گرفته بود دعا کردم وحس کردم دعام اجابت شدیه نوری تو دلم افتاد و واقعا دعام اجابت شد .

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقبت بخیری و عمر طولانی و با عزت برای کل خانوادم سلامتی‌شان فرزندان سالم صالح و زیبا ،گره از همه مشکلات باز بشه اونایی که منتظره نی نی ان خدا بهشون بده ثروت و رزق و روزی فراوان برا همه دلگرم شدن زن و شوهرا به همدیگه 

برای سلامتی  خودم و خانوادم صلوات میفرستین 🙏