2777
2789
عنوان

چخبر شده اخه

405 بازدید | 48 پست

سلام خوبین طاعات عباداتتوندقبول باشه ان شاء الله 😍😍😍امشب رفتم سوپری یه مایع پریل خریدم روش زده بود۱۹۸۰۰بعد گفت قیمت ۲۶تومن گفتم روش زده این قیمت چرا میگید ۲۶با قیافه توهم گفت مگه ندیدین تلویزیون اعلام کرده قیمت روی محصولات ۳۲درصد بیشتر فروخته شه و از ماه اینده قیمت روی محصول میشه قیمت خرید مغازه دار و قیمت خریدار هم قراره بزنن ولی نمیدونم تو همه شهرها این طرح اجرا میشه یا سوپری محله ما اینطوره؟؟؟؟؟

محل ما هم همینطوره لعنت به باعث و بانیش خسته شدم از زندگی تو این وضعیت دلم خیلی پره

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخبار بنظرم این حرفو نمیزنه؟ 😐 یعنی چی قیمت روی محصولات سی و دو درصد بالاتر حساب میشه؟!!! 

چی بگم والا گیر ادمای افتادیم که خودشون به خودشون رحم نمیکنن میگفت نوشابه اوردن برام ۱۱بهم میگفتن۱۵بفروش اخه مگه میشه

شاید میخوان تورم رو اینطوری ماسمالی کنن یا مردمو به جون هم بندازن

برای مردم مهم نیست فلان کالا چقدر برای تولید کننده تموم شده چون مردم که متولی بازار نیستن، خریدار عادین و باید قیمت مصرف کننده بیاد رو کالا

لابد پسفردام جای تاریخ انقضا؛ تاریخ توزیع کالا رو مینویسن 

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
واقعاذشرایط بدترشده 

امشب صابخونه زنگ زد به شوهرم کرایه رو افزایش داد گفت تا آخر هفته خبر بدین می مونین یا نه... جای دیگه هم یا بالاتره یا همین قیمت ... شوهرم دیوونه شده بود می گفتم اشکال نداره خرجمونو کمتر می کنیم مثلا هله هوله کمتر بگیریم گفت من اگه نتونم یه پفک و بستنی دستم بگیرم بیارم برای این بچه برم بمیرم بهتره... خواستم طلا بفروشم دیدم هیچ گهی هم ندارم که به درد بخور باشه... دلم داره می ترکه تا کی می تونیم اینجوری ادامه بدیم از همه چی بزنیم و هی بدتر شه شرایط

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

آره منم شنیدم ولی ما اصلا سوپری این چیزها رو نمیخریم از فروشگاه میخریم سوپری ها همیشه گرونتر از فروشگاه حساب میکنن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏