2777
2789
عنوان

چخبر شده اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 48 پست
شاید میخوان تورم رو اینطوری ماسمالی کنن یا مردمو به جون هم بندازن برای مردم مهم نیست فلان کالا چق ...

منم گفتم ببینید من الان نمیدونم باید چقد پرداخت کنم باید واسه من ذکر بشه روکالا و اگه بار قبل باشه و اینقد بمن بدی حلال نمیکنم اصلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتم ببینید من الان نمیدونم باید چقد پرداخت کنم باید واسه من ذکر بشه روکالا و اگه بار قبل باشه و ...

به نظر من میخوان از قصد مردمو اذیت کنن

وگرنه این کارا جز حرص دادن مردم، چه سودی داره؟

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

[QUOTE=234284591]یکم لیموشیرین خریدم شد ۱۱۰ تومن🥲 خب من خودم خرید نمیکنم شوهرم میخره واقعا ناراحت شدم برای شوهرم یبا ...[/QUOTمنم خیلی دلم سوخت اومدم خونه نمیتونستم یه جا بند شم فقط خودمو مشغول کردم بهش فکرنکنم فقط میگفتم خدایا اون‌کارگر بنده خدا با سه تومن حقوق میخواد چیکارکنه

یکم لیموشیرین خریدم شد ۱۱۰ تومن🥲 خب من خودم خرید نمیکنم شوهرم میخره واقعا ناراحت شدم برای شوهرم یبا ...

مگه لیمو شیرین هنوز هس

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
شوهرمم اینو میگه.میگه ماچه قیمتی بدیم که مردم بخرن

اره باورکن به ضرر مغازه دارها میشه چون فروشگاه ها مطمئنا هزارتومن ارزونترمیدن مردم میرن سمت اونا 

اره ده پونزده روز پیش خریدم‌ انقدر سوختم یادم مونده🤣

واقعا میوه های نزدیک خونه ی ما گفت دیگه نیست وقتیم بود میگفت خیلی گرون نمیارم چون هیچکس نمیخره😏🙄

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏