2777
2789
عنوان

پسر شدن بچه ی دوم😔لطفن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 63 پست
عاشقشم مگه میشه دوسش نداشت هر بچه ای شیرینی خاص خودشو داره فقط چون بچه هام رفلاکس و کوکیک و الرژی هم ...

اگه دوس نداری باز بچه دار شی بخاطر حرف مردم نشو.همینای که هی پسر پسر میکنن اخرش میان در خونه دختردارها التماس و خواستگاری میکنن

دخترم،شیرین ترین لحظه عمرم وقتی بود که تو رو از بخشnicu آوردمت خونه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوس نداری باز بچه دار شی بخاطر حرف مردم نشو.همینای که هی پسر پسر میکنن اخرش میان در خونه دختردار ...

خودم و همسرم نمیخوایم همسرم بخاطر اینکه این دوتا خیلی اذیتمون کردن میگه مسئولیت بچه بعدی اصلا قبول نمیکنم ولی خونواده اش و اطرافیان خیلی زخم زبون میزنن و تیکه میندازن مادر شوهرم میگه ماشینمون مال پسر برادر شوهرم باشه خونه هم مال اونیکیشونه این حرفا میدونم حرف مفته ولی ازارم میده هر چی میخواد بخره باید شهر من پولشو بده میگه تو که پسر نداری جمع کنی برای کی 

اره ادم میگه اهمیت نده ولی واقعا نمیشه 😢

ایشالله خدا کدبهت ی دختر داده ی گل پسرم بده ک از عرد نوعشو داشته باشی استرس نداشته باش برا بچه بده

خدایا خودت دستامو بگیر خیلی خستم  داستان زندیگیم تو تاپیکا هست دوس داشتین بخونین
خودم و همسرم نمیخوایم همسرم بخاطر اینکه این دوتا خیلی اذیتمون کردن میگه مسئولیت بچه بعدی اصلا قبول ن ...

بگو هرچی دارین با عدالت بین پسرهاتون تقسیم میشه و اینکه ما پسر نداریم در عوض دختر طلا و جهاز میخواد یه بار قشنگ جلوشون در بیا بفهمن دختر چقد ارزشمنده.اه چقد حالم ازشون بهم خورد

دخترم،شیرین ترین لحظه عمرم وقتی بود که تو رو از بخشnicu آوردمت خونه!
بخدا که خیرتی در اون نهفته ست. تورو خدا ناشکری نکن. بچه دختر و پسرش فرقی نداره گلم.

همیشه همینو میگفتم اما الان که فهمیدم اینم پسره انگار غم عالم رو دلمه حالا خدا رو شکر همسرم عاشق پسره و کلی خوشحال شد 

بگو هرچی دارین با عدالت بین پسرهاتون تقسیم میشه و اینکه ما پسر نداریم در عوض دختر طلا و جهاز میخواد ...

یه جوری برخورد کردیم که جرات نکنن چیزی بهشون بگن قبلا هفته ای یه بار سر میزدیم بهشون الان ماهی یه بارم نمیریم ولی قشنگ معلومه دوسشون ندارن هيچوقت یادم نمیره دختر کوچیکم دوماهش بود هنوز ندیده بودنش بردیمشون خونه شون کولیک داشت شب گریه میکرد هر دقیقه میگفت این چیه به درد چی میخوره بندازینش بیرون تا شوهرم گفت دلتون میاد و کافرین بچه مو میگین اون حرف زد تا کوتاه اومد وگرنه منو ول نمیکرد 

خدا رو شکر ولی عجیب احساس میکنم خدا دوسم نداره و ناامیدم

نه اینجوری نگو درکت میکنم اما مهم اینه که سالمه اگه دوس داشتی ی بچه ی دیگه بیار بعدا

خدایا خودت دستامو بگیر خیلی خستم  داستان زندیگیم تو تاپیکا هست دوس داشتین بخونین
همیشه همینو میگفتم اما الان که فهمیدم اینم پسره انگار غم عالم رو دلمه حالا خدا رو شکر همسرم عاشق پسر ...

لعنت بفرست بر شیطون و خدا رو به خاطر سلامتیش و بودنش شاکر باش.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش