2777
2789

و اینکه بستگی به فصلی که بدنیا میاد هم داره این پوشش ؟مثلا چون فصل گرمه تنش نکیم

و اینکه شیردوش به کار میاد چون خیلی گرون میخوام بدونم‌واجب ؟

من خودم میخوام شیر بدم به نظرتون شیشه شیر تو ساکم بزارم ؟

من یه عدد مادر بی تجربه ام لطفا راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتابچه آوردم براهیچکدوم دستکش اصلاا استفاده نکردم جوراب فقط برای بیرون اونم توفصل پاییز زمستون پوشیدم توخونه اصلاجوراب پاشون نکردم. ولی کلاه هم نپوشید براشون فقط روسری چون میگن براگردن گرفتن روسری بهتره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

شیشه شیر و شیر دوش لازم میشه معمولا چون اوایل شیر نمیاد شیر دوش لازمه ببین اگه کسی داره بگیر ازش

دستکشم بعضی بچها که چنگ میندازن خودشون و دستشون میکنن معمولا زیاد لازم نیست 

کلاهم که اوایل معمولا سرش میکنن چون ضعیفه فوری مریض میشن 

دستکش که من فقط همون ماه اول دستش کردم کلاه وجوراب توخونه تنش نکردم مهرماه دنیا اومده بودازمن میشنوی یه قوطی شیرخشک وشیشه شیرحتما توساکت باشه شیر دوشم فعلا نگیر بعد دنیا اومدن ببین اگه نیازت بودمیگیری

من کلاه و دستکش اصلا استفاده نکردم جوراب فقط بیرون میپوشوندم تو خونه نه،پاییزم بدنیا اومد ولی خب خونه گرمه

شیر دوشم به کار من اصلا نیومد

اره حالا یه شیشه شیر بزار حتما تو ساک

من شیر دوش فیروز گرفتم فک کنم سی و خورده.یه شیشه شیر کوچیکم گرفتم گفتم شاید نیاز شه.درمورد دستکش این ...

من چیکو میخوام لگیرم شیردوش دستیش ۱۲۰۰ حدودا ، به خاطر اینکه این لوازم باید فاقد bpaباشن چون به شدت مضرر و تو اکثر لوازم ایرانی این قضیه رعایت نمیشه که باید فاقد بی پی ای باشن من ایرانی نمیگیرم اگر لازمم بشه

شیر دوش رو باید بلد باشی وگرنه اصلا به کارت نمیاد اینو از خیلیا شنیدم

مطمئنی شیر داری یا بچه میتونه شیر بخوره ازت؟ اگرنه حتما شیرخشک ببر

کلاه و اینام واسه بچه خواهرم تا ۲ ، ۳ ماهگیش میذاشتیم

لباس یه سره براش بخر تا نافش بیوفته و اذیت نشه

زیادم نخر ۳ دست کافیه

لباس جعبه ای بیخوده بنظرم یه سری لباساش کوچیک میشن شلوارش بزرگ میشه

کلاه خوشگل براش بخر تو عکسا قشنگ میوفته

گهواره خوبه واسه دلدرد نوزادو راحت خوابیدنش

کریر چیز مزخرفیه نخری بهتره

من روزای اول که بچمو بردم دکتر گفت به هیچ وجه سرش روسری یا کلاه نزار تو خونه البته بچم مرداد به دنیا اومده بود

جوراب هم هر وقت دیدی پاش سره بپوشون ولی شبا موقع خواب در بیار

دستکشم من تا چهل روزگی پوشوندم که خودشو چنگ نزنه چون میگفتن تا چهل روز ناخناشو نگیر

شیر دوش نیازی نیست 

شیشه حتما بزار یه وقت دیدی بچه که به دنیا اومد نتونست سینه رو بگیره یا شیرت کم بود یا حالت خوب نبود نتونستی به هر دلیلی شیر بش بدی تو ساکت بزار اگه تو بیمارستان نخوای بعدا لازمت میشه

فعلا به شیردوش دستی بخر اگه دیدی جواب نمیده بیمارستان برقی داره 

یعنی منظورم اینه که اگر هم لازم بشه برقی فقط چند روز اول تو بیمارستان لازم میشه وگرنه خونه که بیای خودت شیر میدی دیگه 

شیشه شیر هم برای احتیاط بزار

آره کلاه به فصل بستگی داره ولی معمولا تا حدود 4 ماه میخواد

چون نوزاد حساس تره

دستکش هم تا حدود 1 ماه میخواد یعنی تا وقتی که بتونی ناخوناس خودت کوتاه کنی تا صورتش زخمی نکنه

حتما دستکشی بگیر که دورش بند داشته باشه تو دستش محکم ببندی تا درنیاره. اینا که کش داره بچه درمیاره

بستگی به فصل که بله داره

به بچه هم بستگی داره بذاره تنش کنی یا نه اصلا

یه ست نوزادی که براش میگیری اگه دستکش داره همون کافیه 

کلاه هم یکی دو تا نخی براش بگیر

حالا جایی کولر روشن نباشه 

شیشه یکی بگیر به نظرم حالا خیلی گرون.نباشه جنس ایرانی خوب بگیر شاید لازم.شد یهو

شیردوش هم صبر کن اگر لازم شد بگیر