2777
2789
عنوان

کلاه و دستکش و جوراب نوزاد تا چند ماهگی باید بپوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3126 بازدید | 25 پست
من کلاه و دستکش اصلا استفاده نکردم جوراب فقط بیرون میپوشوندم تو خونه نه،پاییزم بدنیا اومد ولی خب خون ...

این شیر دادن شبانه ۲ ساعت به ۲ ساعت باید تا چند ماهگی باشه ؟ میگم اگر شیردوش بگیرم شیرم ذخیره میکنم حداقل یکی دوبارش شبا شوهرم پاشه بهش بده

کلاه خیلی خوبه بعد حموم سر بچه گرم میمونه۔از این کلاهای پارچه ای نوزاد۔

دستکش برای اینه که بچه هی با ناخناش صورتشو زخمی نکنه ۔

جوراب هم لازمه‌۔قدیمیا میگفتن نوزاد از کف پا سرما میخوره۔

شیر دوش خیلی به درد من خورد۔

ولی شیشه زیاد لازمم نشد ۔به جز زمانی که بچم زردی داشت گفتن از شیرته۔واسه چند روز شیرخودمو ندادم ۔شیرخشک میدادم بهش ۔ولی تند تند با شیر دوش شیر میکشیدم میریختم دور تا سینم خشک نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستکش برای اینه که خودشو چنگ نزنه،کلاه سبک و نازک هم برای اینه که ملاجش نرمه سرش باد نخوره چون بینیش کیپ میشه شیر نمی‌خوره، جوراب هم خوبه چون اگر کولر باشه پاش سرد نمیشه میگن بچه از پا سرما میخوره تا چله اش اینارو رعایت کن خوبه، شیردوش هم خوبه ک اگر بخواهی شیر تو شیشه بهش بدی، شیشه شیر عالیه چون بهت کمک میکنه بچه گرسنه نمونه 

من چیکو میخوام لگیرم شیردوش دستیش ۱۲۰۰ حدودا ، به خاطر اینکه این لوازم باید فاقد bpaباشن چون به شدت ...

خب اگه میتونی هزینه.کنی یه شیشه شیر اونت سایز 120 سی سی بگیر پس

ولی شیردوش نه فعلا

خب اگه میتونی هزینه.کنی یه شیشه شیر اونت سایز 120 سی سی بگیر پس ولی شیردوش نه فعلا

شیشه ۲۵۰ ،۳۰۰ تومنه معقول قیمتش و ممکنه لازم شه ولی میترسم برم پیش پیش شیردوش بگیرم این همه هزینه کنم کلا به کارم‌نیاد 

من چیکو میخوام لگیرم شیردوش دستیش ۱۲۰۰ حدودا ، به خاطر اینکه این لوازم باید فاقد bpaباشن چون به شدت ...

من اول ارزون قیمت گرفتم چون مطمئن نیستم‌استفاده‌میشه یانه.اگر لازمم شد مارک بهتر میگیرم.توهم اول مطمئن شو بعد.